Post Top Ad


LPF se implică în problemele de la Dinamo: „Am avut întâlniri cu reprezentanții DDB, căutăm împreună soluții”

 
Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal,   a vorbit, printre altele, despre problemele financiare de la Dinamo.


Suporterii dinamoviști au demarat o campanie pentru strângerea sumei necesare pentru obținerea licenței pentru Liga 1, iar Justin Ștefan a dat de înțeles că acesta ar fi primul și cel mai mare hop al lui Dinamo la ora actuală.


De asemenea, secretarul general al LPF a asigurat că forul intern îi va sprijini pe suporterii-acționari în demersul lor pentru susținerea clubului în Liga 1.


Justin Ștefan, despre problemele de la Dinamo și implicarea LPF

„Am avut până acum mai multe întâlniri cu reprezentanții DDB. I-am asigurat de tot sprijinul nostru, pentru că sunt acționari ai clubului Dinamo, chiar dacă sunt minoritari. Căutăm împreună soluții pentru Dinamo.Așteptăm să vedem cum își rezolvă discuțiile la nivel intern, că înțeleg că e destul de greu să dea de proprietar care e undeva prin Spania și sper să reușească cu ajutorul fanilor să treacă de licențierea asta, în primul rând, și după aceea mai vedem”, a spus Justin Ștefan, la ProSport Live.sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii