Post Top Ad


Va fi un întreg complex sportiv, nu doar un stadion

 Visul dinamoviștilor de a avea un stadion modern s-ar putea materializa în anii următori, în ciuda problemelor juridice care au făcut ca Dinamo să nu beneficieze de o nouă arenă.


George Cosac (53 de ani), fost președinte al Clubului Sportiv Dinamo, a oferit informații de ultim moment despre construcția stadionului „câinilor”. Deși varianta ridicării unei arene pe amplasamentul vechiului velodrom a fost înaintată chiar de către fostul ministru Marcel Vela, Cosac spune că noua arenă se va face pe locul actualului stadion, unde ar urma să înflorească de la zero un întreg complex sportiv. 


„Velodromul n-a fost o piedică [în calea construirii stadionului]. Au existat câteva proiecte prin care respectivul velodrom să fie demolat și să se construiască stadionul în acea zonă. Lucrurile stagnează. 


Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion. Dacă până anul trecut balanța înclina în a se construi în zona velodromului, cred că lucrurile sunt 50-50% acum. S-ar putea construi chiar pe amprenta vechiului stadion.


Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv. Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a spus Cosac, la GSP Live. sursa: gsp.ro

Comentarii