Post Top Ad


Multesc e singurul antrenor cu care negociaza Dinamo

 
Gigi Mulţescu (69 de ani) are toate şansele din lume să fie numit marţi în poziţia de nou antrenor al lui Dinamo, unde-l va înlocui pe demisionarul Jerry Gane (49 de ani).

 

Fanii din Programul Doar Dinamo Bucureşti se aşteptau ca Gane să nu mai continue la Dinamo în cazul unui eşec cu FC Argeş, aşa că varianta "SMURD" a fost pregătită din timp, motiv pentru care suporterii nu au mai contactat alt antrenor, deşi a fost înaintat numele lui Florin Bratu. Conform GSP.ro, în cursul zilei de marţi va avea loc o şedinţă la Săftica, iar la ea vor participa oamenii din conducerea lui Dinamo reprezentanţii Programului DDB şi antrenorul Gigi Mulţescu.

 

Cum pretenţiile financiare ale fostului mijlocaş nu au fost niciodată exagerate, mai ales când a venit vorba despre Dinamo, e de aşteptat ca cele două părţi să bată rapid palma, iar experimentatul tehnician să poată sta pe bancă la meciul cu Poli Iaşi, programat pe 20 martie.

 

Aflat la al cincilea mandat de la Dinamo, pe care a antrenat-o ultima dată la finalul sezonului trecut şi începutul actualei stagiuni, Mulţescu va avea ca obiectiv evitarea retrogradării şi câştigarea Cupei României.sursa: looksport.ro


Comentarii