Post Top Ad


OFICIAL | Dinamo își păstrează jucătorii, dar trebuie să-i plătească urgent!

 
Două cazuri ale jucătorilor lui Dinamo rămăseseră spre judecata membrilor Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, este vorba de Ricardo Grigore (21 de ani) și Robert Moldoveanu (22).

Cei doi fotbaliști, eligibili U21, crescuți în cadrul Academiei din Ștefan cel Mare, ceruseră banii restanți și, totodată, să devină liberi de contract. Dinamo nu-i va pierde, aceasta este decizia CNSL, dar va fi obligată să le achite salariile tinerilor. Cât mai repede posibil, mai ales că trebuie să închidă situația financiară pe 2020 pentru obținerea licenței. Nu e vorba de salarii mari, Ricardo și Robert având salarii până în 2.000 de euro pe lună, fiecare.


Decizia CNSL în cazul jucătorilor lui Dinamo:

Iată ce au decis membrii CNSL în ultima ședință, de miercuri, cu mențiunea că părțile pot depune recurs în termen de cinci zile:


„Ricardo Grigore vs Dinamo - Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea jucătorului reclamant. Respinge cererea jucătorului reclamant privind încetarea raporturilor contractuale cu justa cauza, ca neîntemeiată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante pentru lunile decembrie 2020 și ianuarie 2021, prima de joc, precum și a taxei de procedură.


Robert Moldoveanu vs Dinamo - Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite în parte cererea jucătorului reclamant. Respinge cererea jucătorului reclamant privind încetarea raporturilor contractuale cu justa cauza, ca neîntemeiată. Obliga clubul pârât la plata drepturilor financiare restante pentru lunile parțial noiembrie 2020, decembrie 2020 și ianuarie 2021, precum și a taxei de procedură”.sursa: gsp.ro

Comentarii