Post Top Ad


Ce spune Ricardo Grigore despre relația cu fanii din „DDB” și problemele de sănătate

 
Ricardo Grigore este unul dintre numele importante din lotul lui Dinamo. Fundașul nu a avut un început de an foarte bun, fiind chinuit de o accidentare la gleznă, iar în urmă cu câteva săptămâni și-a depus și un memoriu pentru plata restanțelor.


Fundașul central a primit decizia de la Comisii și e sigur că situația sa la Dinamo se va rezolva curând. De altfel, Ricardo Grigore a revenit în “primul 11” cu Voluntari și speră să aibă continuitate în evoluții după un sezon foarte greu, atât pentru el, cât și pentru club.


Ricardo, în primul rând aș vrea să te întrebi cum te simți după problemele pe care le-ai avut în ultima vreme? 


– Mă simt mai bine după problemele pe care le-am avut cu glezna. M-am accidentat când am fost la echipa națională, am revenit la echipa de club și problemele au continuat pentru că a fost o entorsă netratată și m-am mai accidentat și la antrenament. Am jucat cu injecții, dureri, dar a trebuit să iau o pauză forțată. Nu mai puteam continua și riscam să mă accidentez foarte grav. L-am rugat pe Jerry să mă lase să mă refac cât mai bine, chiar dacă era greu pentru echipă, că eram în lipsă de jucători. Mai erau jucători accidentați în acea perioadă. Mă bucur că m-a înțeles și chiar mi-a prins bine. Am făcut un tratament și am fost bine după aceea. Acum sunt în regulă, mai am mici dureri, dar sunt normale. Sper să dispară cu timpul pentru că durerile de gleznă sunt cele mai păcătoase în fotbal. Nu doresc nimănui asta, cu aceste dureri trebuie să joci. Doar dacă este foarte grav poți să te operezi.


Ai reapărut în echipă cu Voluntari după o pauză destul de lungă. Doar cu Sepsi ai mai jucat în ultimele 10 etape…

– Cu Sepsi am fost anunțat că joc, îmi doream să o fac cât mai bine. Nu știu care au fost circumstanțele, de ce am ieșit, nu sunt în măsură să comentez. Mă bucur că am apărut în echipă cu Voluntari și sper să nu mai ies.


S-a vorbit despre faptul că, de fapt, memoriul te-a ținut pe tușă. Ce poți să ne spui? 


– Nu cred că este adevărat. Am vorbit și cu Jerry Gane despre situația asta. Nu cred că memoriul este cauza.


A venit și decizia de la Comisii. Rămâi la Dinamo și trebuie să ți se plătească restanțele…


– Da, am primit decizia și eu cred că în mare parte se vor rezolva problemele. Cred că lucrurile vor intra pe un făgaș normal.sursa: fanatik.ro

sursa foto: digisport.ro

Comentarii