Post Top Ad


Lupescu cere intervenția de urgență a autorităților: „La Dinamo avem de-a face cu infractori!”

 

Ionuţ Lupescu cere intervenţia autorităţilor statului la unul dintre cele mai mari cluburi din România, Dinamo, după ce Pablo Cortacero a adus echipa într-o situaţie dezastruoasă. În acelaşi timp, Lupescu îi sfătuieşte pe fanii din DDB să cedeze partea sportivă către legende dinamoviste care se pricep la fotbal.Ionuţ Lupescu este unul dintre membrii DDB şi spune că situaţia lui Dinamo este departe de a fi rezolvată. Fostul mare mijlocaş român cere intervenţia autorităţilor pentru a-l opri pe Pablo Cortacero să distrugă tot ceea ce înseamnă clubul Dinamo.


Lupescu cere intervenţia autorităţilor la unul dintre marile cluburi din România

Fostul mare internaţional român spune că situaţia de la Dinamo ar trebui abordată din mai multe unghiuri. Pe de-o parte, Lupescu este de părere că suporterii din programul DDB ar trebui să cedeze decizia sportivă către un grup de legende care să se şi priceapă la fotbal.


Pe de altă parte, Ionuţ Lupescu este de părere că şi autorităţile statului ar trebui să intervină în problemele de la Dinamo şi să deschidă o anchetă care să-i vizeze pe Pablo Cortacero&Co:


”Dinamo a avut parte numai de cămătari şi e păcat acest lucru. E pentru prima dată când suporterii fac ceva ce nu s-a făcut niciodată în România. Şi mă includ şi eu aici, că şi eu sunt parte din program. Toţi încercăm să salvăm, important acum e să reuşim să găsum soluţii pentru această licenţă.


Mi-aş dori să se schimbe strategia şi gândirea în ceea ce înseamnă fotbalul la Dinamo. Eu nu pot să fiu împotriva străinilor, pentru că am stat toată viaţa în străinătate. Acum, la Dinamo este o situaţie specială şi eu cred că, aducând foarte mulţi străini pe bani foarte mulţi, foarte mulţi bani, pe hârtie cel puţin, că nu ştiu dacă s-a mai şi plătit, a fost o strategie foarte prostă. Şi cred că Dinamo pe viitor ar trebui să se axeze pe copii şi juniori din România.


I-aş sfătui pe cei care sunt acum în board-ul DDB să ia legături şi să se apropie cât se poate de mult, în special în ceea ce priveşte parte tehnică, sportivă, să lase unor profesionişti. Şi sunt destui în istoria lui Dinamo. Ştiţi foarte bine că şi eu am avut diferenţe cu Cornel Dinu, dar vrei - nu vrei, este unul dintre... sau singurul care comentează la televiziuni din România şi analizează perfect absolut tot. Că îi mai place lui să înflorească puţin, ăsta e stilul lui şi e de admirat.  


Ar trebui să fie implicat mai apropiat şi să lăsăm toate duşmăniile la o parte. Mă gândesc la el, la Augustin, la Costel Orac, nu ştiu, să facă un sfat al bătrânilor, numiţi-l cum vreţi. Dar oameni care să se ocuppe de partea tehnică. Să pună un antrenor care consideră ei şi să se ocupe ei de scouting. Mă gândesc şi la portari, Ţeţe Moraru, care poate să îşi dea cu părerea şi cunoaşte cu siguranţă toţi portarii şi juniorii şi viitori portari în România.


'Nea Mircea, sigur, este unde este, la Dinamo Kiev, dar şi el ajută cum poate. Eu sunt aici, nu am cum să ajut mai mult deocamdată.


Sperăm ca autorităţile statului să realizeze că avem de-a face cu infractori, pentru că am mai văzut exemplele astea chiar şi în Elveţia. Şi acolo autorităţile respective au luat măsuri”, a spus Ionuţ Lupescu sursa: telekomsport.ro

Comentarii