Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii din DDB, gata să pună pe masă peste 300.000 de euro pentru licență!




Fanii lui Dinamo nu concep ca obiectivul cel mai important să fie ratat, iar suporterii sunt convinși că licența va fi luată, în cele din urmă. Ultrașii au un plan bine pus la punct și speră să adune peste 300.000 de euro doar din amicalul de lux cu Dinamo Kiev, care se va disputa în Ucraina.


s-au vândut aproape 9.000 de bilete pentru partida cu echipa lui Mircea Lucescu, iar fanii sunt convinși că pot să ajungă la 70.000 de tichete virtuale, atât cât este capacitatea arenei din Kiev, acolo unde în acest sezon european a ajuns și Barcelona lui Leo Messi.



Dacă toate biletele vor fi vândute, atunci Dinamo ar ajunge la 314.000 de euro doar din aceste bilete virtuale, o sumă extrem de importantă în aceste vremuri grele. Partida se va disputa pe 27 martie, în pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale.


90 de bilete VIP, cumpărate de un singur suporter

Lojele arenei din Kiev sunt aproape epuizate, iar unul dintre suporterii dinamoviști a cumpărat nu mai puțin de 90 de bilete, în zona VIP, după ce în primă fază achiziționase 67 de tichete. Fanul face parte din DDB Elite Premium, cu o cotizație de 19.480 de euro pe an.


Fanii dinamoviști speră să epuizeze toate tichetele virtuale și se bazează pe faptul că suporterii au umplut de mai multe ori Arena Națională la meciurile din Liga 1, biletul costând doar 5 lei.


Pentru amicalul cu Dinamo Kiev, tichetele costă între 10 și 100 de lei.


Preț bilete:

Peluze: 10 lei

Tribuna a II-a: 25 lei

Tribuna 1: 50 lei

Tribuna 1 VIP si loje: 100 Lei


Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo București se va disputa cu spectatori

Amicalul dintre Dinamo Kiev și Dinamo București se va disputa cu spectatori, așa cum s-a întâmplat în această pandemie în țări precum Ucraina și Rusia, unde restricțiile n-au fost atât de dure ca în vestul Europei.


Concret, 30% din capacitatea stadionului de 70.000 de locuri poate fi ocupată și câteva mii de ucrainieni ar urma să fie prezenți la amicalul cu echipa lui Ionel Gane.


Dinamo Kiev are șanse mari să câștige titlul în Ucraina și este calificată în optimile Europa League, acolo unde o va întâlni în dublă manșă pe Villarreal.


De cealaltă parte, Dinamo București se pregătește de o nouă aventură în play-out, dar speră să câștige Cupa României, acolo unde este calificată în semifinale.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


Comentarii