Post Top Ad


Un ultim obstacol în calea noului stadion Dinamo!

 
Fanii lui Dinamo speră de ani de zile să vadă un nou stadion în Ștefan cel Mare, dar proiectul rămâne, pentru moment, în stand-by.


Compania Națională de Investiții (CNI) anunță că lucrările la noul stadion Dinamo vor începe numai după ce Clubul Sportiv va lămuri situația juridică a complexului:


Noul stadion Dinamo va fi construit în locul celui existent, dar CS Dinamo trebuie să lămurească situația juridică

"CNI a demarat procedura de achiziție publică pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate și a fost semnat contractul cu societatea declarată câștigătoare.


Dat fiind faptul că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de invesiții către CNI SA în vederea realizării acestuia, nu se poate emite ordinul de începere a lucrărilor pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate.


CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică", anunță CNI.sursa: digisport.ro

Comentarii