Post Top Ad


VIDEO | Ionel Gane: "E o problemă a noastră de câteva etape"

 
Dinamo a încheiat la egalitate deplasarea cu Voluntari, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a 26-a Ligii 1.


Steliano Filip a reușit un ”eurogol” în minutul 19, doar că ilfovenii au reușit să salveze un punct.


Ionel Gane (49 de ani), tehnicianul lui Dinamo, nu e mulțumit de evoluția jucătorilor săi și avertizează că echipa sa ar putea avea mari probleme în play-out.


Ionel Gane se teme în play-out: ”Va fi din ce în ce mai greu!”

”Nu sunt mulțumit. În ultimele 30 de minute am forțat, dar nu am reușit să marcăm. E o problemă a noastră de câteva etape deja. Am reușit să dominăm în prima repriză, am marcat un gol frumos prin Steliano. În partea a doua au jucat mai bine, dar după ce au luat cartonașul roșu am avut mari ocazii, am dominat parida. Dar puteam să și pierdem pe unele contraatacuri, pentru că am riscat destul de mult. Am văzut ultimele meciuri, am văzut că suferim în zona centrală și am încercat să mă acopăr mai bine acolo.


Nu cred că a fost rău în prima repriză. În a doua parte a fost mai greu, că s-au aglomerat și au jucat pe contraatac. Am încercat să venim cu centrări din benzi, cu Steliano, Fabbrini, dar atacanții nu au fost inspirați.  Cu Filip nu este nicio problemă, are o contuzie. La Alex Răuță vom vedea, a zis că a simțit ca o contractură, sper să nu fie mai mult de atât. Va fi o luptă grea, e un punct care nu ne ajută foarte mult. Dar trebuie să luptăm în continuare și să luăm trei puncte cu FC Argeș. Va fi din ce în ce mai greu în play-out, unde vom intra cu jumătate dintre puncte”, a spus antrenorul ”câinilor”, imediat după joc.sursa: digisport.ro

sursa video:  inregistrat de noi de pe  Digi Sport 1


Comentarii