Post Top Ad


Câți bani au primit Contra și Reyes ca să „rupă” cu Dinamo

 Cosmin Contra (45 de ani) a renunțat la o sumă  pentru a rupe definitiv orice legătură cu Dinamo. Fostul antrenor a primit doar 40.000 de euro, bani pe care îi va împărți cu preparatorul Javi Reyes. 


Emilian Hulubei, președintele AFAN, și DDB au anunțat de joi că roș-albii au ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra și preparatorul fizic Javi Reyes, pentru cele trei luni restanțe de salariu, foștii dinamoviști solicitând sumele. „Câinii” au fost nevoiți să închidă situația cu cei doi pentru că sunt în lupta contracronometru pentru a lua licența. 


înțelegerea a fost pentru aproximativ 40.000 de euro cu amândoi! Banii deja au fost achitați către Contra și Reyes, aflați acum în Spania. "Guriță" și-a reluat angajamentul la UEFA, participă la diverse meciuri din Champions League, unde supervizează și face rapoarte tehnice. 


Antrenorul era remunerat cu 27.000 de euro pe lună în Ștefan cel Mare, Reyes avea și el 8.000 de euro pe lună. Inițial, au dorit toți banii, dar s-a negociat intens. sursa: gsp.ro


Comentarii