Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Câți bani au primit Contra și Reyes ca să „rupă” cu Dinamo

 



Cosmin Contra (45 de ani) a renunțat la o sumă  pentru a rupe definitiv orice legătură cu Dinamo. Fostul antrenor a primit doar 40.000 de euro, bani pe care îi va împărți cu preparatorul Javi Reyes. 


Emilian Hulubei, președintele AFAN, și DDB au anunțat de joi că roș-albii au ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra și preparatorul fizic Javi Reyes, pentru cele trei luni restanțe de salariu, foștii dinamoviști solicitând sumele. „Câinii” au fost nevoiți să închidă situația cu cei doi pentru că sunt în lupta contracronometru pentru a lua licența. 


înțelegerea a fost pentru aproximativ 40.000 de euro cu amândoi! Banii deja au fost achitați către Contra și Reyes, aflați acum în Spania. "Guriță" și-a reluat angajamentul la UEFA, participă la diverse meciuri din Champions League, unde supervizează și face rapoarte tehnice. 


Antrenorul era remunerat cu 27.000 de euro pe lună în Ștefan cel Mare, Reyes avea și el 8.000 de euro pe lună. Inițial, au dorit toți banii, dar s-a negociat intens. 



sursa: gsp.ro


Comentarii