Post Top Ad


VIDEO | Mihai Eşanu despre cortacer0: "Sper să nu vină deloc. A făcut prea mult rău"

 

"Mi-ar fi plăcut să mă bucur de convocare şi în seara asta, dar va fi greu, pentru că supărarea este mare după o înfrângere de acest fel."Mihai Eşanu, portar Dinamo: "Mi-ar fi plăcut să mă bucur de convocare şi în seara asta, dar va fi greu, pentru că supărarea este mare după o înfrângere de acest fel."


(V-aţi luat gândul de la playoff?) "Cred că de meciurile trecute, şansele s-au diminuat din ce în ce mai mult. Acum e clar. Nici şanse matematice nu cred că mai avem."


(Cum e situaţia?) "Grea, cum e întotdeauna când nu sunt rezultate. La orice echipă e situaţie grea când nu sunt rezultate. La Dinamo, care s-a bătut întotdeauna acolo sus... vă daţi seama, suntem foarte jos pentru ceea ce înseamnă Dinamo."


(Se întoarce Cortacero) "Sper să nu vină deloc. A făcut prea mult rău, orice s-ar întâmpla, nu poate să repare răul pe care l-a făcut."


(Despre EURO U21) "Este probabil cea mai importantă realizare din viaţa mea şi mă bucur foarte, foarte mult pentru asta. Mai ales că în urmă cu nici doi ani nu ştiam dacă voi mai putea să mai merg vreodată. A urmat o perioadă foarte, forte grea pentru mine, am muncit mult. Eram în drum spre antrenament ieri, am primit ceva de la un delegat al clubului... nici nu ştiam s-o citesc, că nu am primit niciodată o astfel de hârtie. L-am sunat, ce e asta? Mi-a spus că sunt la lot. Eram sceptic, nu ştiam ce să cred. Când am văzut pe siteul federaţiei.... nişte sentimente. Ţi-au dat lacrimile? Sincer, nu mi-au dat. Eram în vestiar şi nu voiam să mă vadă băieţii. Dacă nu eram în vestiar, sigur plângeam. E ceva incredibil, un vis pentru mine. Dar m-a trezit, acest meci m-a trezit."sursa: telekomsport.ro

Comentarii