Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Alți doi fotbaliști au rămas acasă

 



Vlad Achim (31 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și nu a plecat alături de delegația lui Dinamo la Kiev, pentru „amicalul” cu Dinamo Kiev. Și portarul Gudmund Kongshavn (30) a rămas acasă, după ce testul său a avut un rezultat neconcludent.


Dinamo a făcut deplasarea la Kiev fără o bună parte dintre fotbaliștii de la prima echipă. Dacă Paul Anton, Adam Nemec și Steliano Filip au rămas acasă din cauza accidentărilor, Gheorghe Mulțescu nu se va putea baza nici pe Ante Puljic, Vlad Achim și Gudmund Kongshavn.


Lotul lui Dinamo pentru meciul cu Dinamo Kiev

Aleksander Mitrovic 

Deian Sorescu 

Geani Crețu 

Florin Bejan 

Marco Ehmann 

Ricardo Grigore 

Cătălin Hîldan 

Antonio Bordușanu 

Cristian Ionescu 

Janusz Gol 

Alexandru Răuță 

Claudiu Stan 

Valentin Borcea 

Diego Fabbrini 

Ahmed Bani 

Jonathan Morsay 

Andreas Mihaiu 

Robert Moldoveanu 

Andrei Blejdea 

Ionuț Măgureanu



sursa: gsp.ro

Comentarii