Post Top Ad


Florentin Petre, replică pentru cei care îi luau apărarea lui Gueye

 

Florentin Petre (45 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, în prezent antrenor la Dacia Unire Brăila, a vorbit despre situația lui Magaye Gueye, atacantul "câinilor" prins dopat cu cocaină.


Ex-mijlocașul din "Ștefan cel Mare" spune că Dinamo trebuia să ia o măsură mai dură încă de la prima abatere a lui Gueye - episodul "jacuzzi".


Florentin Petre, replică pentru cei care îi luau apărarea lui Gueye. Cum a rezolvat un caz asemănător

În plus, Petre a dat un exemplu din perioada în care era antrenor la Foresta Suceava, în sezonul 2017/2018, și a avut un caz asemănător de indisciplină.


"Când am vorbit atunci, s-a luat lumea de mine că de ce l-am certat, la momentul din jacuzzi. S-a luat de mine fata care era cu el, era foarte recalcitrantă. În loc să-l educe și să-l trimită acasă, să nu mai facă tâmpeniile alea...


După ce că ți-e greu și treci printr-o situație foarte dificilă, din toate punctele de vedere, atât ca imagine, cât și financiar, nu te mai lega la cap cu fel și fel de lucruri din astea.


Eu am avut probleme și la Foresta, cu un jucător foarte talentat, bun. Le-am dat liber jucătorilor. Probabil a băut și el un pahar în plus și mi-a înjurat președintele. Omul ăla i-a spus: 'Băi băiatule, ai venit să faci niște lucruri, să ne respecți. Uite, Florentin o să afle'. Și omul a început să-l înjure pe președinte. L-am data afară a doua zi", a spus Florentin Petre.sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii