Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Emilian Hulubei, veste excelentă pentru Dinamo

 



Cluburile din Liga 1 au timp pana la finalul lunii aprilie sa-si ia licenta pentru urmatorul sezon. 

Presedintele AFAN a vorbit despre decizia pe care a luat-o UEFA prin care cluburile au o sansa in plus sa isi poata lua licenta pentru urmatorul sezon. Emilian Hulubei a punctat si unde sunt cele mai mari probleme: 


"S-a ajuns la un numitor comun in aceste litigii si clubul Dinamo a mai scapat de niste datorii. De fiecare data cand intra banii din drepturile TV se rezolva problemele. Cluburile mai primesc o gura de oxigen cand se termina sezonul regular si atunci exista posibilitatea de a ajunge la zi cu datoriile pe care le au.


Majoritatea cluburilor din Liga 1 au litigii cu jucatorii sau antrenorii care au plecat, dar cred ca le vor rezolva la timp pentru a-si lua licenta. UEFA a aprobat ca cluburile sa aiba o marja de 15% datorii, care ar trebui sa fie esalonate pana pe 30 iunie. Aceasta s-a aplicat si in cazul licentei pentru campionatul intern, asa ca echipele isi pot lua licenta, dar trebuie sa vina cu un plan bine pus la punct de achitare a datoriilor pana pe 30 iunie.


Chiar daca a fost pandemie si veniturile s-au diminuat si exista un risc ca cluburile sa sufere un colaps si sa ne trezim ca se desfiinteaza sau ca nu isi mai iau licenta cateva cluburi, avem sperante ca o sa se aseze lucrurile. Suntem optimisti ca se va rezolva totul. Mai grav este in Liga 2 si Liga 3 pentru majoritatea echipelor sunt finantate din bani publici, de la primarii, Consilii Locale si Judetene, care au hotarat sa mute aceste fonduri pentru sanatate", a declarat Emilian Hulubei la Ora exacta in sport. 



sursa: sport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii