Post Top Ad


Noua conducere a lui Dinamo, convinsă că Pablo Cortacero va dispărea definitiv din peisajul alb-roșu

 

Constantin Eftimescu, directorul general al lui Dinamo, a reprezentat clubul din Ștefan cel Mare la Adunarea Generală a LPF, unde s-a discutat implementarea sistemului VAR în Liga 1. Oficialul "câinilor" a trimis noi săgeți către Pablo Cortacero și a vorbit despre viitorul lui Jerry Gane pe banca tehnică.Lupta pentru putere de la Dinamo se va decide în instanță. Pablo Cortacero a înaintat o acțiune prin care contestă toate deciziile luate în CA și modul în care au fost îndepărtați, el și Dorin Șerdean din conducere. În același timp, Constantin Eftimescu și suporterii-acționari din DDB sunt convinși că vor avea câștig de cauză.


Constantin Eftimescu, directorul general al lui Dinamo: "Nu cred că vom pierde procesul"

"Nu știu absolut nimic. Acum două săptămâni, i-a dat un mesaj doamnei contabile șefe că vor intra banii săptămâna următoare. Cum au intrat cei din decembrie, așa au intrat și aceștia. Nu cred că vom pierde procesul. Se va judeca în România și cred că toată țara aceasta știe situația. Nu văd cum și de ce.


De o bună perioadă, chiar mare, acest club e susținut de cei din DDB. Eu sper ca până în vară să mai rezist. Jerry Gane are încrederea noastră în continuare și vom vedea ce se va întâmpla. Vom vedea unde se va ajunge", a declarat Constantin Eftimescu.sursa: digisport.ro

Foto: Facebook PeluzaCatalinHildan

Comentarii