Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






EXCLUSIV | MVP-ul campionatului Ante Kuduz: "Suporterii lui Dinamo sunt cei mai frumosi din lume!"







Ante Kuduz, nascut pe data de 11 aprilie 1995 la Osijek, Croatia a avut un sezon excelent la Dinamo. A fost desemnat cel mai bun jucator strain din Liga Zimbrilor si nominalizat in All Star Team de catre EHF. Dulaii s-au reunit si se pregatesc pentru Cupa Romaniei, Campionat si EHF European League unde vor juca direct in grupele acestei competitii. Am vrut sa aflam mai multe despre el:

-Spune-mi cateva lucruri despre tine: cum ai descoperit acest sport, ce faci in timpul liber, ce-ti place sa mananci, ce-ti place cel mai mult in Romania?


A.K.- Prima mea “dragoste” a fost baschetul. Dupa baschet, sport pe care il practicau si cei doi frati ai mei si aveau mare succes, am vrut ceva nou ca sa ies in evidenta. In vremea aceea, din fericire, Croatia castiga medalia de aur la Campionatul Mondial si Jocurile Olimpice, lucru care m-a atras foarte mult catre handbal! 
     Timpul liber imi place sa mi-l petrec cu oameni la care tin, sa bem o cafea si sa ma joc pe Play Station. 
      Mancarea din Romania este foarte buna dar imi plac in special sarmalele si gratarul.
      Romania este o tara minunata cu oameni buni, cu natura frumoasa, aici ma simt ca acasa.

-Cum este atmosfera la echipa?


A.K.- Atmosfera este foarte buna, totul parca este nou dupa aceasta pauza lunga, ne reobisnuim unii cu altii, in teren si in afara lui ca sa putem sa functionam mai bine impreuna.

-Shebib s-a casatorit cu o romanca, tu?
A.K.- Shebib este un om norocos (zambeste), am si eu pe cineva si sunt foarte fericit.

-Ai superstitii intr-o zi de meci?

A.K.- De obicei ma relaxez putin dupa micul dejun cu o cafea, ma joc pe Play Station si ascult muzica toata ziua.

-Crezi ca Dinamo poate castiga Europa League?


A.K.- Eu personal imi doresc foarte mult sa castigam acest trofeu. Cred ca suntem pregatiti pentru acest lucru, dar pentru acest lucru avem nevoie de multe lucruri puse bine la punct si de putin noroc. Deci mergem zi de zi si meci de meci, muncim foarte mult, avem rabdare si nu am niciun dubiu ca acesta va fi un nou sezon foarte bun pentru noi.

-Cum te-ai simtit in tribuna la meciul cu Sporting?


A.K.- A fost ciudat pentru mine sa stau in tribuna, dupa acel cartonas rosu dubios dar a fost si amuzant sa cant impreuna cu fanii, petrecand clipe minunate alaturi de ei. Pentru mine personal a fost interesant sa vad cum se vad meciurile noastre din tribuna. Am vrut sa joc ca un nebun, pentru razbunare. Am crezut in colegii mei din prima secunda si am stiut ca este momentul nostru. A FOST SI INCA ESTE MOMENTUL NOSTRU!!!!

-Crezi ca jucand cu sala goala va fi un dezavantaj pentru voi?


A.K.- Uite, sportul exista datorita oamenilor, a fanilor, a familiilor... Este cel mai mare premiu pentru noi sa intram in sala si sa o vedem plina de suporteri care ne sustin si ne ajuta sa castigam, iar dupa fiecare meci toata lumea ne aplauda. Este cea mai mare realizare pe care un sportiv o poate avea si nimeni nu-i poate lua acest lucru. Jucand cu sala goala va fi putin ciudat dar noi vrem sa ne dovedim noua in primul rand ca putem invinge si in acest fel. Este foarte simplu, vrem sa dovedim tuturor ca suntem cei mai buni! 

"Suporterii lui Dinamo sunt cei mai frumosi din lume!! Sunt al optulea nostru jucator!"




Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian

Comentarii