Post Top Ad


Alţi trei jucători au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus
Asistentul de la FCSB - Dinamo, din Cupa României, a fost înlocuit ...
Alţi trei jucători de la Dinamo au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, astfel că numărul jucătorilor infectaţi a ajuns la zece.

Veştile proaste continuă pentru dinamovişti. După ce, la jumătatea acestei săptămâni, şapte jucători au fost depistaţi pozitiv, acum alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate.


Focar de coronavirus la Dinamo
Totul a început joi, chiar în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte. Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost atunci depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. La doar o zi distanţă, Andrei Sin a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.


”Toţi reprezentanţii echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică", se precizează într-un comunicat postat, vineri, pe site-ul oficial al clubului.


Comentarii