Post Top Ad


VIDEO | Mircea Lucescu da o veste excelenta dinamovistilor, Badea vrea sa renunte la stadionul Dinamo


SC Braga v Shakhtar Donetsk - UEFA Europa League Quarter Final: First Leg

Mircea Lucescu a fost criticat mereu de finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, că își dă cu părerea, dar nu se implică financiar pentru a ajuta echipa.


Mircea Lucescu: "Am discutat cu Nicolae Badea despre stadion"
Dinamo este în pragul falimentului dacă nu găsește investitori - deocamdată, suporterii au făcut eforturi fantastice pentru ca echipa să se mențină pe linia de plutire. Mircea Lucescu speră ca foștii acționari să se întoarcă la club, mai ales dacă se va construi stadionul. 


"Eu sper ca în cel mai scurt timp să înceapă construcția stadionului, mai în față, mai în spate, e păcat. Se pare că domnul Nicolae Badea va renunța la drepturile lui în favoarea construcției stadionului, unul cum merită o echipă de nivelul lui Dinamo.


Am discutat cu domnul Badea și a spus că va face tot ce e posibil. El e cu siguranță cel mai aproape ca potențial de ce înseamnă un proprietar de club, are doi fii dinamoviști, el e dinamovist, a ajuns la o experiență, și el și Vladimir Cohn, cei care iubesc această echipă și care au fost alături de ea o perioadă lungă," a mai spus Mircea Lucescu la emisiunea Fotbal Club.sursa: digisport.ro

Comentarii