Post Top Ad






Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, bate tot mai mult în retragere

 

 
dinamo, doar dinamo bucuresti, dinamovistii, dinamovisti, iubim dinam



Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, bate tot mai mult în retragere, după doar două antrenamente: ia serios în calcul să renunțe la funcția de antrenor principal, dacă azi alți dinamoviști vor fi declarați infectați.


Astăzi, este programat un nou test pentru coronavirus la Săftica, unde se vor reuni lotul echipei și staff-ul tehnic.
Jucătorii, antrenorii și cei din staff-ul lotului vor fi supuși unei noi testări, iar rezultatele vor veni într-un interval de la 8 la 24 de ore după control. În funcție de acestea se va cunoaște situația echipei, când se poate reveni la antrenamente. 

Țălnar, de voie, de nevoie 
Situația din prezent l-a descumpănit pe Gigi Mulțescu. Atent și la sănătatea sa, antrenorul de 68 de ani are tot mai serioase planuri să se despartă de Dinamo. După doar două antrenamente! 

Tehnicianul este nemulțumit de cum s-a gestionat viața extrasportivă a formației după reluarea pregătirii, odată cu startul stării de alertă. În ultimele zile, antrenorul a fost la Hațeg, acolo unde are o casă, dorind să stea departe de toată nebunia din jurul clubului din Ștefan cel Mare.

10.000 de euro
este suma promisă lui Mulțescu drept bonus dacă o scapă pe Dinamo de la retrogradare. Plus 3.000 de euro salariu pentru ultimele etape ale sezonului






sursa: gsp.ro

Comentarii