Post Top Ad


VIDEO | SMURD-ul nu mai poate face față la asemenea provocări, la un asemenea adversar imbatabil!
gheorghe mulțescu

Adus ca un salvator, tehnicianul de 68 de ani încearcă să vadă cum poate face față acestei situații neașteptate. 


"SMURD-ul nu mai poate face față la asemenea provocări, la un asemenea adversar imbatabil! Sperăm ca o parte din jucătorii care au fost găsiți pozitiv să iasă negativ la următoarea testare, să recuperăm cât mai mulți jucători, să ne adunăm răniții și să vedem ce formulă mai putem scoate," a declarat Gigi Mulțescu într-o intervenție la Digi Sport Special. 


Gigi Mulțescu: "Acum online ce poți să faci 4-5 zile?!"
Noul antrenor al câinilor roșii are multe motive de îngrijorare. Se gândește atât la sănătatea lui, cât și la faptul că toate planurile i-au fost date peste cap după ce primele antrenamente îl determinaseră să fie optimist.   

"Am făcut cu ei 2 antrenamente, au fost foarte vioi, dinamici, mi-au plăcut foarte mult, ne făceam speranțe, iluzii, nu am observat nimic în starea lor.


Acum online ce poți să faci 4-5 zile? Mă gândesc la capacitatea mea fizică în primul rând…apoi dacă nu voi putea alinia o echipă competitivă va fi foarte greu, nu mai am prea mari speranțe.


Mi-am asumat răspunderea la ceea ce era acum 2 zile, acum fiecare antrenor vrea o echipă cu care să facă față!Acum o să iau lista de jucători de la juniori, vedem ce putem găsi, o situație foarte grea," a mărturisit Gigi Mulțescu.  sursa: digisport.ro 

Comentarii