Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






HANDBAL | Echipa noastră de handbal va juca direct în Grupele EHF European League!





Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, teren de baschet



Federația Europeană de Handbal a confirmat astăzi cele 12 echipe care vor juca direct în grupele EHF European League. Între acestea, așa cum era și normal, se află și campioana României, Dinamo București. În total, vor fi patru grupe de câte șase echipe (24 de echipe).


Cele 12 echipe cu locul asigurat în grupe
ESP ABANCA Ademar Leon
FRA USAM Nimes Gard
GER SC Magdeburg
HUN Grundfos Tatabanya KC
MKD HC Eurofarm Pelister
POL Orlen Wisla Plock
ROU Dinamo Bucuresti
RUS Chekhovskie medvedi
SUI Kadetten Schaffhausen
SVK Tatran Presov
SWE Alingsas HK
TUR Besiktas Aygaz


Pentru celelalte 12 locuri vor avea loc două tururi preliminare. Din România, în primul tur preliminar sunt prezente Potaissa Turda și HCDS Constanța.




sursa: csdinamo



Comentarii