Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






PCH, un nou comunicat acid: „De ce nu se oprește Liga 1?



Ultrașii lui Dinamo s-au oferit din nouă să ajute clubul. foto: Raed Krishan




CORONAVIRUS LA DINAMO. Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, cei care dețin 20,06% din acțiunile clubului, au emis încă un comunicat dur, după apariția noilor cazuri de coronavirus din interiorul echipei. 


CONTEXT: Astăzi, încă trei jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus, potrivit informațiilor GSP.RO. Cei trei fotbaliști care au ieșit pozitiv sunt Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș), Aleksander Mitrovici (17, portar) şi Dan Tălmaciu (19, fundaș). Informația a fost confirmată de oficialii clubului Dinamo


Reprezentanții proiectului socios „Doar Dinamo București” îi acuză pe reprezentanții LPF și FRF că judecă diferit cazurile de coronavirus apărute la echipele din Liga 1 și lansează o întrebare frontală și pentru deținătorii de drepturi TV: „De ce nu se oprește Liga 1?”.


Comunicat PCH: „De ce nu se oprește Liga 1? Așteptați primul mort?”
„Apăruse un video cu un tip care a reușit să scape de covid luând televizorul la topoare. Dincolo de glumă, există și un mare adevăr: Covid-ul se răspândește prin televizor. Sunt lucruri pe care ne-am abținut să le spunem pentru că la Dinamo avem și pozitivi și mai suntem și la coada clasamentului. (era bine dacă se abținea și Bălănescu de la anumite declarații)


Dar acum, când virusul a ajuns și la alții, e bine s-o spunem. De ce se îmbolnăvesc fotbaliștii? De ce nu se oprește Liga 1? De ce regula izolării a fost valabilă până acum doar pentru două echipe? De ce se fac testele după ureche și se dau rezultatele în funcție de relația cu DSP-ul local? De ce LPF și FRF sunt pentru unii mumă și pentru alții covid?


La toate aceste întrebări există un singur răspuns: Televiziunea trebuie să meargă mai departe. Noi știm că de la covid se moare. Dumnealor ne spun că murim dacă oprim televizările meciurilor.
(...) Fotbalul face audiență. Când mai e presărat și cu zeci de cazuri de covid-19, ai și mai multe subiecte care fac audiență. The show must go on! Să intre publicitatea! Nu contează că suporterii nu au voie pe stadion nici dacă ar sta la 10 metri unii de alții, important este să vedem la tv sângele infectat al gladiatorilor. Nu mai contează că la fazele în care ai fost furat la offside și henț nu vezi nicio reluare. În momentul ăla, cel mai important este să vezi publicitatea la pariuri.


În toată lumea asta în care telecomanda ne telecomandă pe toți, nu avem nevoie de echipe care pot supraviețui din contribuția suporterilor. Ar fi un pericol. Nu ar mai depinde de CUTIA MILEI de la televiziuni.


(...) Ce frumos ar fi fost să avem televiziuni de sport care să pornească prin țară cu microfonul și camera în încercarea de a afla adevărul... Cum se fac testele prin provincie? Cum se fac testele la echipa de pe centură, care se laudă că au propria clinică unde primești rezultatele pe care le comanzi? Cum se respectă izolarea acolo unde camera de televiziune nu e tot timpul cu lentila pe tine? Până la urmă nici nu e vorba de fotbal, de Liga 1 sau Liga 2. E vorba de viață și de moarte.


(...) Veți avea pe conștiință nu doar răspândirea virusului pe la toate echipele, ci răspândirea lui, cu bună știință, în familiile jucătorilor și angajaților și mai departe în comunitate Punem pariu? Pe goluri, cartonașe și pozitivi. Ce cotă are echipa X să iasă cu un caz de covid până la ora meciului? Palpitant! Trăiește la maxim experiența asta!


Așteptați primul mort? Poate nu va fi un fotbalist, ci unul din familia fotbalistului. Atunci ne vom întoarce să vă scoatem ochii cu acest avertisment! Ce cotă are Dinamo să fie arbitrată de un pozitiv și să plătească cea mai mare amendă că n-a blocat virusul?” 
- Comunicat PCH

Situație dramatică la Dinamo
În total, 10 oameni din lotul lui Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar au ieșit din calcule pentru următoarele săptămâni. Numai că pentru „câini" situația nu-i deloc simplă, în lot fiind tot mai multă panică. 


Cum echipa e pe locul 7 din 8 în play-out - ce-i drept cu doar 7 meciuri jucate - „câinii" tremură tot mai serios și pentru locul în Liga 1. Prin vocea lui Bogdan Bălănescu, Dinamo a cerut întreruperea campionatului, variantă puțin probabilă în acest moment.




sursa: gsp.ro

Comentarii