Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Polemica cu noua arenă a lui Dinamo continuă



Dinamo, încă un pas spre noul stadion! Ce se va întâmpla miercuri ...



Victor Becali a vorbit în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă” despre construcția noului stadion Dinamo.


Recent, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că noul stadion Dinamo nu va fi construit paralel cu Şoseaua Ştefan cel Mare, iar lucrările la noua arenă vor începe în 2021.
Noul stadion Dinamo ar trebui finalizat în 2023 și va avea peste 30.000 de locuri, iar Victor Becali este categoric când vine vorba de noul stadion al ”câinilor”.


”Nu m-aș fi gândit niciodată ca Dinamo să fie aproape de retrogradare. Dacă o va face, o să ajungă să o ia de la zero. Ce au făcut suporterii, nu cred că vor face alți suporteri. Nu asta e soluția.


Văd că se discută de stadionul ăsta. Stadionul trebuie să fie aici, ăsta care este acum, nu velodrom. Nu de-a lungul, de-a latul. Nu văd de ce nu s-ar putea face. Nu faci la velodrom și ăsta să rămână în mijlocul parcului!” a declarat Victor Becali.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu