Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Polemica cu noua arenă a lui Dinamo continuăDinamo, încă un pas spre noul stadion! Ce se va întâmpla miercuri ...Victor Becali a vorbit în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă” despre construcția noului stadion Dinamo.


Recent, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că noul stadion Dinamo nu va fi construit paralel cu Şoseaua Ştefan cel Mare, iar lucrările la noua arenă vor începe în 2021.
Noul stadion Dinamo ar trebui finalizat în 2023 și va avea peste 30.000 de locuri, iar Victor Becali este categoric când vine vorba de noul stadion al ”câinilor”.


”Nu m-aș fi gândit niciodată ca Dinamo să fie aproape de retrogradare. Dacă o va face, o să ajungă să o ia de la zero. Ce au făcut suporterii, nu cred că vor face alți suporteri. Nu asta e soluția.


Văd că se discută de stadionul ăsta. Stadionul trebuie să fie aici, ăsta care este acum, nu velodrom. Nu de-a lungul, de-a latul. Nu văd de ce nu s-ar putea face. Nu faci la velodrom și ăsta să rămână în mijlocul parcului!” a declarat Victor Becali.sursa foto: gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu