Post Top Ad


Spaniolii care vor să cumpere Dinamo, negocieri cu ministrul Marcel Vela și viceprimarul Dan Cristian Popescu pentru noul stadion!Ionuț Negoiță nu mai are răbdare cu spaniolii! Așteaptă azi cei ...
sursa foto: gsp.ro

Bombă! Spaniolii care vor să cumpere Dinamo, negocieri cu ministrul Marcel Vela și viceprimarul Dan Cristian Popescu pentru noul stadion! Avem dovada | EXCLUSIV
Spaniolii care vor să cumpere Dinamo au ajuns la București, după cum a anunțat astăzi ProSport. Aceștia au avut o primă întâlnire la București cu mai multe personalități pentru a rezolva prima mare problemă a clubului: stadion!
Ibericii, care sunt reprezentați în România de Dorin Șerdean, s-au întâlnit cu Marcel Vela, ministrul afacerilor Interne, și cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2. Întâlnirea a fost organizată chiar de Cristian Popescu, recunoscut dinamovist, care se luptă de multă vreme să rezolve problema construcției unui nou stadion pentru Dinamo.

ProSport vă prezintă în exclusivitate imaginea în care apar spaniolii care doresc Dinamo, alături de Marcel Vela și Dan Cristian Popescu. Ibericii au discutat minute bune cu cei doi despre construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare, acesta fiind un prim obiectiv al spaniolilor dacă vor ajunge la o înțelegere cu Ionuț Negoiță.

Vela dorește să-l sară pe Negoiță și să înființeze un alt Dinamo alături de spanioli!


Marcel Vela este decis să îi susțină total pe posibilii cumpărători spanioli și pare, la prima vedere, supărat pe Ionuț Negoiță! Conform surselor ProSport, Vela le-ar fi transmis lui Rufo Collado (fost director sportiv Granada) și celuilalt reprezentant al lui Melero Marin și Cortacero că Negoiță trebuie să renunțe la banii pe care îi are de încasat de la Dinamo:


„Vă propun să vorbiți cu Negoiță să renunțe la cei 800.000 de euro pe care îi are de încasat, iar voi să investiți acești bani într-o Academie de copii și juniori a lui Dinamo!”. Spaniolii au replicat că Ionuț Negoiță nu va fi niciodată de acord cu o asemenea propunere, iar Vela a replicat: „În acest caz facem un nou Dinamo de la zero, echipă ce va fi patronată de voi și susținută de Ministerul pe care îl conduc!”


Subiectul principal al întâlnirii, noul stadion din Ștefan cel Mare a fost tranșat de ministrul Vela. Acesta i-a anunțat pe spaniolii că are de gând să urgenteze construția unei noi arene pe locul vechiului Velodrom, susțin sursele ProSport care au fost de față la discuție. Vela a argumentat că pe locul actualei arene este obligatoriu din punct de vedere legal să se construiască un nou stadion, dar tot cu pistă de alergare, fapt neagreat de suporterii dinamoviști.


De altfel, ProSport v-a prezentat astăzi, în exclusivitate, faptul că ibericii au ajuns joi seară în România și în cursul acestor zile vor avea mai multe întâlniri pentru a finaliza negocierile pentru cumpărarea pachetului majoritar al clubului Dinamo.
A rămas ca miercurea viitoare spaniolii să facă o vizită la stadionul Dinamo, alături de Marcel Vela, Cristian Popescu și de reprezentanții DDB.


Ionuț Negoiță, negocieri dure cu spaniolii
Ionuț Negoiță a negociat dur cu spaniolii luna trecută. A vrut garanții serioase că toate datoriile clubului vor fi plătite. 800.000 de euro din acești bani trebuie să ajungă la câteva dintre firmele actualului patron, în contul unor împrumuturi.


Dacă cele două părți vor bate palma, cel mai probabil, Cosmin Contra va reveni la cârma formației din Ștefan cel Mare, fiind dorit de spanioli, după cum a scris ProSport în luna iunie.

sursa: prosport.roComentarii