Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Reacția lui Gigi Mulțescu după decizia FRF în cazul Cupei României



DINAMO // Gigi Mulțescu




Antrenorul de 68 de ani recunoaște că nu s-a mai confruntat în lunga sa carieră cu o asemenea situație. 


"Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu a am mai trecut prin așa ceva. Dacă era situația așa nu mai acceptam să vin, orice om zdravăn la cap nu accepta," a declarat Gigi Mulțescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club. 


Reacția lui Gigi Mulțescu după decizia FRF în cazul Cupei României  


Tehnicianul alb-roșiilor a aflat că nu mai poate aduce nici întăriri la echipă, dar speră într- o minune după ce FRF a respins memoriul depus după meciul de Cupă cu FCSB. 
"Nu sunt niște lucruri în regulă cu decizia federației, acolo e un organism care ar trebui să funcționeze altfel. Mai există o cale de atac, dacă vom câștiga, automat se amână finala Cupei.


Din păcate, nu se mai poate să aducem jucători. M-am interesat. s-au deschis transferurile doar pentru sezonul următor. Nici măcar liberi de contract, în ultimele 6 etape nu mai e posibil, oricum ne prezentăm, jucăm și cu juniorii," a precizat Gigi Mulțescu. 





sursa foto: gsp.ro

Comentarii