Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Aproape tot lotul lui Dinamo e vindecat de COVID-19! Când vrea LPF să o programezeAproape tot lotul lui Dinamo e vindecat de COVID-19! Când vrea LPF să o programeze

Dinamo este gata să reia meciurile din play-out-ul Ligii 1, după ce clubul a primit vestea că cei mai mulți dintre jucătorii infectați s-au vindecat de COVID-19.


Clubul alb-roșu a efectuat o serie nouă de teste, după ce mai multe persoane din club au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus și a primit o veste bună. Din informațiile GSP.ro, confirmate de surse din cadrul clubului, doar două dintre cele 21 persoane infectate cu COVID-19 au fost testate din nou pozitiv, iar un test a fost neconcludent. Cele trei persoane vor repeta azi analizele. Din persoanele vindecate, 15 sunt jucători. 


Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG pentru a verifica prezența anticorpilor. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. 
Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările. Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren


-Justin Ștefan, secretar general LPF


Dinamo ar putea juca duminică
După ce Dinamo nu s-a antrenat de 14 zile, cât timp jucătorii au stat în carantină, LPF este gata să o programeze în acest weekend! Astfel, sursele Gazetei Sporturilor susțin că Liga vrea ca echipa lui Gigi Mulțescu să joace duminică, cu FC Voluntari. Șefii lui Dinamo sperau ieri ca jucătorii să mai primească răgaz pentru a se putea pune la punct cu pregătirea fizică. 


Echipa alb-roșie nu a mai jucat de pe 14 iulie, iar oficialii „câinilor” speră ca Liga să decidă oprirea play-out-ului și ca nicio echipă să nu retrogradeze. Trupa lui Mulțescu ar mai avea de disputat șapte partide până la sfârșitul campionatului și e penultima acum, cu două puncte în spatele locului de baraj și cu șapte puncte sub prima poziție care se salvează de la retrogradare.
sursa: gsp.ro


Comentarii