Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






VIDEO | „Ni s-a spus că nu sunt urme de infectare”. „Câinii” se simt „cobaii protocolului”



„Ni s-a spus că nu sunt urme de infectare”. „Câinii” se simt „cobaii protocolului”


Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre situația din cadrul clubului.
Dinamo a fost echipa cea mai afectată de coronavirus, însă o parte dintre jucătorii depistați pozitiv au fost descoperiți va fiind negativi în urma ultimelor teste efectuate.


Bogdan Bălănescu șochează: „Doamna doctor ne-a spus că nu sunt urme de infectare”


„E o enigmă și pentru noi ceea ce s-a întâmplat cu aceste testări, dar în momentul de față nu ne gândim decât să ne pregătim și să jucăm pe teren meciurile la care vom fi programați. Vom juca cu Voluntari duminică, de la ora 21:30.


Doamna doctor cu care am făcut retestarea mi-a spus că nu ar fi urme de infectare la anumite persoane. Nu știu dacă e malpraxis, pentru că acolo e o eroare umană. Dânșii pot da vina pe aparate. Lumea e nepregătită”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.


Dinamoviștii se simt nedreptățiți


În ceea ce privește faptul că Poli Iași l-a testat pe Cabral după ce a fost depistat pozitiv și echipa a jucat a doua zi meciul cu Academica Clinceni, în timp ce Dinamo a fost băgată în izolare la prima strigare, Bogdan Bălănescu simte că echipa din „Ștefan cel Mare” a fost nedreptățită.


„Magazionerul care a fost depistat pozitiv nu intrase în contact cu jucătorii și am fost obligați să stăm în izolare șapte zile, nu cinci.  Protocolul medical nu a fost aplicat unitar în Liga 1. Este ceva de domeniul fantasticului. Nu mi se pare normal ca Dinamo să fie cobaiul acestui protocol medical. Și vă asigur că l-am respectat ad literam”, a spus Bogdan Bălănescu.




sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro


Comentarii