Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | „Ni s-a spus că nu sunt urme de infectare”. „Câinii” se simt „cobaii protocolului”



„Ni s-a spus că nu sunt urme de infectare”. „Câinii” se simt „cobaii protocolului”


Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre situația din cadrul clubului.
Dinamo a fost echipa cea mai afectată de coronavirus, însă o parte dintre jucătorii depistați pozitiv au fost descoperiți va fiind negativi în urma ultimelor teste efectuate.


Bogdan Bălănescu șochează: „Doamna doctor ne-a spus că nu sunt urme de infectare”


„E o enigmă și pentru noi ceea ce s-a întâmplat cu aceste testări, dar în momentul de față nu ne gândim decât să ne pregătim și să jucăm pe teren meciurile la care vom fi programați. Vom juca cu Voluntari duminică, de la ora 21:30.


Doamna doctor cu care am făcut retestarea mi-a spus că nu ar fi urme de infectare la anumite persoane. Nu știu dacă e malpraxis, pentru că acolo e o eroare umană. Dânșii pot da vina pe aparate. Lumea e nepregătită”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.


Dinamoviștii se simt nedreptățiți


În ceea ce privește faptul că Poli Iași l-a testat pe Cabral după ce a fost depistat pozitiv și echipa a jucat a doua zi meciul cu Academica Clinceni, în timp ce Dinamo a fost băgată în izolare la prima strigare, Bogdan Bălănescu simte că echipa din „Ștefan cel Mare” a fost nedreptățită.


„Magazionerul care a fost depistat pozitiv nu intrase în contact cu jucătorii și am fost obligați să stăm în izolare șapte zile, nu cinci.  Protocolul medical nu a fost aplicat unitar în Liga 1. Este ceva de domeniul fantasticului. Nu mi se pare normal ca Dinamo să fie cobaiul acestui protocol medical. Și vă asigur că l-am respectat ad literam”, a spus Bogdan Bălănescu.




sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro


Comentarii