Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce decizii a luat Dinamo pentru finalul de sezon
Ce decizii a luat Dinamo pentru finalul de sezon
Dinamo a scăpat de majoritatea cazurilor de COVID-19 și a fost programată în Liga 1. Rămas în club, Ionel Dănciulescu a vorbit despre strategia "câinilor" pentru finalul de sezon.


Ce decizii a luat Dinamo pentru finalul de sezon: "Nu intră absolut nimeni"


Dănciulescu spune că jucătorii vor rămâne în cantonament până la finalul sezonului: "Echipa va rămâne în cantonament pe toată această perioadă. Nu intră absolut nimeni, decât cei care sunt în staff și jucătorii au nevoie neap

ărat de anumite lucruri. În rest, nimeni nu va intra în bază.
Nu știu dacă există vreun termen legal să dai meciuri pierdute cu 3-0. Nu sunt vreun expert în aceste regulamente. Din ce am vorbit și eu cu cei care se pricep la lucrurile acestea, nu există un termen legal. E clar că sunt și păreri contra.


Dănciulescu: "Jucătorii trebuie să facă tot ce depinde de ei pentru a salva această echipă"


Trebuie să luăm cât mai multe puncte pentru a scăpa de grijile retrogradării. E clar că vom suferi din punct de vedere fizic. Va fi complicat. Jucătorii trebuie să câștige acest meciuri și cu inima. Jucătorii trebuie să înțeleagă că e o șansă unică. Consumul fizic va fi foarte mare, având în vedere că jucăm din două în două zile. Trebuie să facă tot ce depinde de ei pentru a salva această echipă", a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.


Dinamo va juca primul meci oficial după aproape trei săptămâni. ”Câinii” vor continua cursa pentru evitarea retrogradării împotriva celor de la FC Voluntari. Partida se va disputa duminică, 2 august, de la ora 21:30. 

Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.


Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:


Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)


sursa: digisport.ro

Comentarii