Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce se întâmplă azi cu varianta "16 echipe în Liga 1

Astăzi, de la ora 12:00, va avea loc Adunarea Generală a LPF, însă pe ordinea de zi nu se va afla și propunerea pentru mărirea numărului de echipe participante în Liga 1.
În ședința de astăzi se va discuta doar despre situația din play-out, acolo unde mai multe meciuri au fost amânate din cauza cazurilor de COVID-19 apărute la Dinamo.
Varianta 16 echipe în Liga 1 va fi discutată doar după încheierea campionatului
Justin Ștefan, secretarul general al LPF a anunțat că Dinamo a decis să se izoleze la baza de la Săftica pentru a reduce riscul apariției altor cazuri de COVID-19 în cadrul lotului.

"Nu avem pe ordinea de zi (n.r. la Adunarea Generala a LPF) discuţia legată de schimbarea numărului de echipe din Liga 1. De altfel, nici nu am fi avut cum, pentru că s-ar fi afectat integritatea actualului campionat. Azi se va discuta doar calendarul de play-out. Alte discuţii pot fi făcute doar după încheierea campionatului
Dinamo s-a deplasat la Săftica, au decis să rămână acolo tocmai pentru a nu avea probleme. Urmează sa reprogramam meciurile lui Dinamo", a declarat Justin Ștefan, la Digi24.
Doar trei cazuri de COVID-19 rămase la Dinamo. Meciul cu FC Voluntari se joacă duminică
"Câinii" mai au doar trei cazuri de COVID-19 în echipă. Din informațiile Digi Sport, ultimii jucători pozitivi sunt Andrei Sin, Mihai Popescu și Diego Fabbrini.
În acest condiții, DSP Ilfov a încheiat ancheta epidemiologică, iar LPF a decis să programeze meciul lui Dinamo cu FC Voluntari, contând pentru runda a 13-a, pentru duminică, 2 august, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
LPF are încredere că nu vor mai apărea cazuri noi de COVID-19, iar Dinamo va putea să dispute toate cele șapte meciuri rămase din play-out. Totuși, programul va fi unul extrem de încărcat pentru elevii lui Gigi Mulțescu.
Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)

sursa: digisport.ro

Comentarii