Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce se întâmplă azi cu varianta "16 echipe în Liga 1





Astăzi, de la ora 12:00, va avea loc Adunarea Generală a LPF, însă pe ordinea de zi nu se va afla și propunerea pentru mărirea numărului de echipe participante în Liga 1.
În ședința de astăzi se va discuta doar despre situația din play-out, acolo unde mai multe meciuri au fost amânate din cauza cazurilor de COVID-19 apărute la Dinamo.
Varianta 16 echipe în Liga 1 va fi discutată doar după încheierea campionatului
Justin Ștefan, secretarul general al LPF a anunțat că Dinamo a decis să se izoleze la baza de la Săftica pentru a reduce riscul apariției altor cazuri de COVID-19 în cadrul lotului.

"Nu avem pe ordinea de zi (n.r. la Adunarea Generala a LPF) discuţia legată de schimbarea numărului de echipe din Liga 1. De altfel, nici nu am fi avut cum, pentru că s-ar fi afectat integritatea actualului campionat. Azi se va discuta doar calendarul de play-out. Alte discuţii pot fi făcute doar după încheierea campionatului
Dinamo s-a deplasat la Săftica, au decis să rămână acolo tocmai pentru a nu avea probleme. Urmează sa reprogramam meciurile lui Dinamo", a declarat Justin Ștefan, la Digi24.
Doar trei cazuri de COVID-19 rămase la Dinamo. Meciul cu FC Voluntari se joacă duminică
"Câinii" mai au doar trei cazuri de COVID-19 în echipă. Din informațiile Digi Sport, ultimii jucători pozitivi sunt Andrei Sin, Mihai Popescu și Diego Fabbrini.
În acest condiții, DSP Ilfov a încheiat ancheta epidemiologică, iar LPF a decis să programeze meciul lui Dinamo cu FC Voluntari, contând pentru runda a 13-a, pentru duminică, 2 august, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
LPF are încredere că nu vor mai apărea cazuri noi de COVID-19, iar Dinamo va putea să dispute toate cele șapte meciuri rămase din play-out. Totuși, programul va fi unul extrem de încărcat pentru elevii lui Gigi Mulțescu.
Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)





sursa: digisport.ro

Comentarii