Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Viceprimarul sectorului 2 confirmă! „Domnul Vela este foarte implicat și vrea ca Dinamo să redevină o forță"







Contactat de reporterii ProSport, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a acceptat să detalieze discuțiile ce au avut loc astăzi între domnia sa, ministrul de Interne Marcel Vela, dar și Cornel Țălnar și posibilii cumpărători spanioli ai lui Dinamo.

Popescu anunță că Primăria sectorului 2 dorește să ia în administrare baza sportivă Dinamo pentru construcția unui nou stadion, în contextul în care ProSport a anunțat astăzi, în exclusivitate, despre întâlnirea dintre iberici și partea română.

„Este adevărat că m-am întâlnit astăzi cu Ministrul de Interne Marcel Vela, cu Cornel Țălnar și cu reprezentanții spaniolilor ce vor să cumpere Dinamo. A fost o întâlnire între dinamoviști. Am discutat despre stadion și despre cum vom rezolva construcția lui prin trecerea bazei la Primăria sectorului 2.


Așa cum ați scris și dumneavoastră, miercuri vom face o vizită la stadion. Vor participa și reprezentanții DDB. Mai mult decât atât, i-am chemat și pe cei de la FRF. Suntem în linie dreaptă, din punctul meu de vedere, ca să trecem baza Dinamo în administrarea Primăriei Sectorului 2. 


Apoi mă voi ocupa să construim un stadion modern, fără pistă. Acest stadion nu va fi doar pentru Dinamo, ci pentru tot fotbalul românesc”, a spus Dan Cristian Popescu pentru ProSport.

ProSport a scris despre faptul că Marcel Vela i-a sfătuit pe spanioli să îi ceară lui Negoiță să renunțe la datoriile pe care le are de încasat. Viceprimarul Popescu confirmă informația acum, în exclusivitate.

„Domnul Vela este foarte implicat și vrea ca Dinamo să redevină o forță. Așa este, e adevărat că domnia sa le-a propus spaniolilor să încerce o negociere de pe poziții de forță deoarece nu consideră normal ca cineva să se îmbogațească pe ultima sută de metri de pe urma lui Dinamo”, a adăugat viceprimarul sectorului 2.


sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro

Comentarii