Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo nu renunță la lupta cu FRF și FCSB




Fanii lui Dinamo nu renunță la lupta cu FRF și FCSB






Fanii lui Dinamo nu renunță la lupta cu FRF și FCSB. Suporterii „câinilor” sunt gata să meargă la TAS pentru a soluționa „cazul Andrei Vlad”. 


Așa cum GSP.ro a anunțat, suporterii-acționari ai lui Dinamo vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne după ce nu au avut câștig de cauză în demersurile făcute la Comisia de Disciplină a FRF și Comisia de Recurs. 
Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat pe pagina de Facebook în care anunță că vor face toate demersurile pentru a merge la TAS. 


Suporterii solicită conducerii clubului să facă demersurile necesare pentru a ne pune la dispoziție, în cel mai scurt timp posibil, hotărârea de la recurs, pentru a studia căile de atac la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. 


Aceeași Comisie de Disciplină și Etică, pe data de 24 iulie 2020, într-o speță absolut identică, a dat o soluție diametral opusă: «Respinge excepția lipsei calității procesuale a Secretarului General al FRF invocată din oficiu.» 
Justiția trebuie să fie legată la ochi și să folosească aceeași unitate de măsură, altfel îi cade balanța aia din mână 
- comunicat PCH 


Din informațiile Gazetei Sporturilor, furnizate de câțiva avocați sportivi din țară și din străinătate, prețul variază între 20.000 și 45.000 de euro! 


Ce s-a întâmplat în „cazul Andrei Vlad”


După ce Dinamo a pierdut cu FCSB, 0-3 în turul semifinalelor Cupei României, Dinamo a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, acuzând că acesta a luat două cartonașe galbene. Comisia de Disciplină a FRF a considerat că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo, e nefondată. Motivul e unul incredibil: oficialul FRF nu era în măsură să facă respectiva plângere! Practic, cazul lui Dinamo nu a fost judecat dintr-un viciu de procedură! Ulterior, Dinamo a pierdut cazul și la Comisia de Recurs. 


Ce spune ROAF


 Regulament de organizare a Cupei României, articolul 30, punctul 5, spune că „Începând cu faza 16-imilor, un fotbalist care acumulează două cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendare pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României". 


Ce spune Regulamentul Disciplinar 


Potrivit articolului 40, punctul 2, chestiunea este interpretativă. „Cartonașele galbene primite în prima fază a competiţiei, până în optimile de finală ale Cupei României, nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei". 
FCSB a eliminat-o pe Dinamo, scor 4-0 la general, și a câștigat Cupa României după 1-0 cu Sepsi. 



sursa: gsp.ro

Comentarii