Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii lui Dinamo nu renunță la lupta cu FRF și FCSB
Fanii lui Dinamo nu renunță la lupta cu FRF și FCSB


Fanii lui Dinamo nu renunță la lupta cu FRF și FCSB. Suporterii „câinilor” sunt gata să meargă la TAS pentru a soluționa „cazul Andrei Vlad”. 


Așa cum GSP.ro a anunțat, suporterii-acționari ai lui Dinamo vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne după ce nu au avut câștig de cauză în demersurile făcute la Comisia de Disciplină a FRF și Comisia de Recurs. 
Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat pe pagina de Facebook în care anunță că vor face toate demersurile pentru a merge la TAS. 


Suporterii solicită conducerii clubului să facă demersurile necesare pentru a ne pune la dispoziție, în cel mai scurt timp posibil, hotărârea de la recurs, pentru a studia căile de atac la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. 


Aceeași Comisie de Disciplină și Etică, pe data de 24 iulie 2020, într-o speță absolut identică, a dat o soluție diametral opusă: «Respinge excepția lipsei calității procesuale a Secretarului General al FRF invocată din oficiu.» 
Justiția trebuie să fie legată la ochi și să folosească aceeași unitate de măsură, altfel îi cade balanța aia din mână 
- comunicat PCH 


Din informațiile Gazetei Sporturilor, furnizate de câțiva avocați sportivi din țară și din străinătate, prețul variază între 20.000 și 45.000 de euro! 


Ce s-a întâmplat în „cazul Andrei Vlad”


După ce Dinamo a pierdut cu FCSB, 0-3 în turul semifinalelor Cupei României, Dinamo a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, acuzând că acesta a luat două cartonașe galbene. Comisia de Disciplină a FRF a considerat că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo, e nefondată. Motivul e unul incredibil: oficialul FRF nu era în măsură să facă respectiva plângere! Practic, cazul lui Dinamo nu a fost judecat dintr-un viciu de procedură! Ulterior, Dinamo a pierdut cazul și la Comisia de Recurs. 


Ce spune ROAF


 Regulament de organizare a Cupei României, articolul 30, punctul 5, spune că „Începând cu faza 16-imilor, un fotbalist care acumulează două cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendare pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României". 


Ce spune Regulamentul Disciplinar 


Potrivit articolului 40, punctul 2, chestiunea este interpretativă. „Cartonașele galbene primite în prima fază a competiţiei, până în optimile de finală ale Cupei României, nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei". 
FCSB a eliminat-o pe Dinamo, scor 4-0 la general, și a câștigat Cupa României după 1-0 cu Sepsi. sursa: gsp.ro

Comentarii