Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu oferă informații noi despre fotbaliștii lui Dinamo încă infectați cu coronavirus



Ionel Dănciulescu oferă informații noi despre fotbaliștii lui Dinamo încă infectați cu coronavirus



Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul general al lui Dinamo, a dezvăluit care este starea fotbaliștilor din lotul „câinilor” care încă se confruntă cu probleme legate de coronavirus.



Antrenorul Gigi Mulțescu nu se poate baza pe 3 jucători în momentul de față. Mihai Popescu (27 de ani), Andrei Sin (28) și Diego Fabbrini (30) încă așteaptă să primească unda verde pentru a se alătura pregătirilor.

„Mai avem probleme cu cei 3 jucători. Popescu a ieșit negativ la ultimul test, mâine dimineața va repeta testul și dacă iese negativ va reintra alături de ceilalți jucători la Săftica. Sin se va duce să își facă testul luni, să sperăm că va ieși negativ. Nu are simptome, se simte bine. 

La Fabbrini e un pic mai complicat, a avut o mică problemă pulmonară înainte să fie infectat cu coronavirus. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, dar în general se simt bine cu toții. Echipa nu va mai ieși până la final din bază, trebuie să înțeleagă că este un efort comun”, a declarat Dănciulescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

"I-am simțit bine pe băieți la antrenament. Dorinici de muncă, au lucrat destul de bine în aceste zile. Dar una este antrenamentul și una este meciul oficial. Sper să aibă același tonus pe care l-au arătat la antrenamente și la meciuri - Ionel Dănciulescu, team manager Dinamo"




sursa: gsp.ro




Comentarii