Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gigi Mulțescu acuză o conspirație: „E incredibil!"Gigi Mulțescu acuză o conspirație: „E incredibil!"


Dinamo revine duminică pe teren, împotriva celor de la FC Voluntari. Antrenorul Gigi Mulțescu (68 de ani) crede că formația lui este dezavantajată de programul stabilit de LPF.
„E o poveste care durează, nu cred că avem timp. Sigur că ne simțim dezavantajați, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP și cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină. După trei săptămâni să venim patru zile și după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore. Nu poți să mă pui la o zi cu adversarul meu direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile și jucam la o zi cu un alt adversar.


Am stat peste trei săptămâni și avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică și morală. Bineînțeles că ne temem de accidentări. Din propria inițiativă, doctorul a făcut un control cardiologic celor care au fost depistați pozitiv. Asta ca să vedeți câtă importanță dăm sănătății. Nu poți să mă programezi pe mine marți, după ce am jucat duminică. Am pierdut mulți jucători și vom avea mulți juniori care vor intra să joace. Noi suntem dezavantajați foarte tare, nu se poate să fim programați după interesele altora”, a declarat Gheorghe Mulțescu conform Prosport. 


Programul lui Dinamo până la finalul play-out-ului:
2 august: FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
4 august: Dinamo - Hermannstadt (11)
6 august: Dinamo - Chindia (3)
9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
12 august: Chindia - Dinamo
15 august: Sepsi - Dinamo (12)
18 august: Dinamo - Viitorul (14)


sursa: gsp.ro

Comentarii