Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gigi Mulțescu acuză o conspirație: „E incredibil!"



Gigi Mulțescu acuză o conspirație: „E incredibil!"


Dinamo revine duminică pe teren, împotriva celor de la FC Voluntari. Antrenorul Gigi Mulțescu (68 de ani) crede că formația lui este dezavantajată de programul stabilit de LPF.
„E o poveste care durează, nu cred că avem timp. Sigur că ne simțim dezavantajați, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP și cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină. După trei săptămâni să venim patru zile și după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore. Nu poți să mă pui la o zi cu adversarul meu direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile și jucam la o zi cu un alt adversar.


Am stat peste trei săptămâni și avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică și morală. Bineînțeles că ne temem de accidentări. Din propria inițiativă, doctorul a făcut un control cardiologic celor care au fost depistați pozitiv. Asta ca să vedeți câtă importanță dăm sănătății. Nu poți să mă programezi pe mine marți, după ce am jucat duminică. Am pierdut mulți jucători și vom avea mulți juniori care vor intra să joace. Noi suntem dezavantajați foarte tare, nu se poate să fim programați după interesele altora”, a declarat Gheorghe Mulțescu conform Prosport. 


Programul lui Dinamo până la finalul play-out-ului:
2 august: FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
4 august: Dinamo - Hermannstadt (11)
6 august: Dinamo - Chindia (3)
9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
12 august: Chindia - Dinamo
15 august: Sepsi - Dinamo (12)
18 august: Dinamo - Viitorul (14)


sursa: gsp.ro

Comentarii