Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Cinci cluburi din play-out au votat ca sezonul să nu fie prelungit!




FOTBAL:DINAMO-SEPSI OSK, LIGA 1 CASA PARIURILOR (13.12.2019)




Adunarea Generală din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal s-a încheiat, iar cluburile din Liga 1, prin intermediul reprezentanților, și-au exprimat punctul de vedere cu privire la finalul acestui sezon.


Din informațiile Digi Sport, cinci echipe din play-out-ul Ligii 1 (Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt și Chindia) nu au fost de acord ca sezonul să meargă mai departe de data de 5 august. În play-off, lucrurile sunt lămurite, 3 august fiind data limită la care LPF trebuie să comunice echipele participante în cupele europene.
Rămâne de văzut ce decizie va lua Comitetul Executiv al FRF, pe data de 3 august, referitor la soarta meciurilor din play-out. În mod normal, CEx-ul ar trebui să se supună majorității, iar dacă va fi așa, cel mai afectat club va fi, fără îndoială, Dinamo, care a rămas cu șapte restanțe și ocupă un loc retrogradabil.
Dacă nu va mai avea timp să dispute meciurile rămase, există posibilitatea ca echipa lui Gigi Mulțescu să piardă toate meciurile rămase la ”masa verde”, cu 0-3.

Cât despre noul format al Ligii 1, acesta va fi decis după ce actualul sezon se va încheia.
Justin Ştefan, despre prelungirea play-out-ului din Liga 1
Dinamo are nu mai puţin de 4 meciuri amânate, după ce la club au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus şi astfel ar avea şansa să-şi dispute restanţele.
Barajul pentru retrogradare / promovare se va disputa, în noul scenariu, pe 21 august.
"Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie să prelungim play-out-ul până la 18 august, iar barajul să se joace la 21 august.
Decizia trebuie aprobată de FRF, în Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgență, vom vedea ce decizie vor lua.", a declarat Justin Ştefan.



sursa: digisport.ro

Comentarii