Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cinci cluburi din play-out au votat ca sezonul să nu fie prelungit!
FOTBAL:DINAMO-SEPSI OSK, LIGA 1 CASA PARIURILOR (13.12.2019)
Adunarea Generală din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal s-a încheiat, iar cluburile din Liga 1, prin intermediul reprezentanților, și-au exprimat punctul de vedere cu privire la finalul acestui sezon.


Din informațiile Digi Sport, cinci echipe din play-out-ul Ligii 1 (Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt și Chindia) nu au fost de acord ca sezonul să meargă mai departe de data de 5 august. În play-off, lucrurile sunt lămurite, 3 august fiind data limită la care LPF trebuie să comunice echipele participante în cupele europene.
Rămâne de văzut ce decizie va lua Comitetul Executiv al FRF, pe data de 3 august, referitor la soarta meciurilor din play-out. În mod normal, CEx-ul ar trebui să se supună majorității, iar dacă va fi așa, cel mai afectat club va fi, fără îndoială, Dinamo, care a rămas cu șapte restanțe și ocupă un loc retrogradabil.
Dacă nu va mai avea timp să dispute meciurile rămase, există posibilitatea ca echipa lui Gigi Mulțescu să piardă toate meciurile rămase la ”masa verde”, cu 0-3.

Cât despre noul format al Ligii 1, acesta va fi decis după ce actualul sezon se va încheia.
Justin Ştefan, despre prelungirea play-out-ului din Liga 1
Dinamo are nu mai puţin de 4 meciuri amânate, după ce la club au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus şi astfel ar avea şansa să-şi dispute restanţele.
Barajul pentru retrogradare / promovare se va disputa, în noul scenariu, pe 21 august.
"Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie să prelungim play-out-ul până la 18 august, iar barajul să se joace la 21 august.
Decizia trebuie aprobată de FRF, în Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgență, vom vedea ce decizie vor lua.", a declarat Justin Ştefan.sursa: digisport.ro

Comentarii