Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo refuză să joace, chiar dacă va primi undă verde de la DSPDinamo refuză să joace, chiar dacă va primi undă verde de la DSP


Dinamo speră să scape cât mai curând de cazurile de coronavirus din echipă, dar „câinii” spun că nu sunt încă pregătiți să joace din nou în Liga 1.


Echipa lui Gigi Mulțescu, care încă nu a debutat pe banca lui Dinamo, a efectuat azi o nouă serie de teste pentru coronavirus. Jucătorii care erau negativi și cei din staff au efectuat analizele la Săftica, iar cei pozitivi s-au testat separat, la o clinică. Acum, dinamoviștii așteaptă rezultatele testelor pentru a vedea când se pot relua antrenamentele. 


Chiar dacă toate rezultatele vor fi negative, cei de la Dinamo spun că încă nu pot juca, din cauza pauzei mari. „Câinii” au jucat ultimul meci pe 12 iulie, 1-1 cu Poli Iași, și de pe 22 iulie toți jucătorii sunt în izolare și echipa nu s-a antrenat. Astfel, oficialii echipei susțin că nu pot rezista ritmului de 7 meciuri în 21 de zile. În plus, „câinii” zic că o parte dintre juniori trebuie să joace și la Dinamo U19, în Liga Elitelor. Meciul cu UTA U19 e programat pe 1 august. LPF ar vrea să-i programeze cât mai curând, deși dinamoviștii solicită cel puțin încă o săptămână de antrenamente până la startul primului meci oficial. Dinamo este pe locul 7 în play-out, loc retrogradabil, dar speră într-o decizie favorabilă în Adunarea Generală de la LPF, dorind ca echipele să decidă ca niciun club să retrogradeze în acest sezon. 
sursa: gsp.ro

Comentarii