Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo refuză să joace, chiar dacă va primi undă verde de la DSP



Dinamo refuză să joace, chiar dacă va primi undă verde de la DSP


Dinamo speră să scape cât mai curând de cazurile de coronavirus din echipă, dar „câinii” spun că nu sunt încă pregătiți să joace din nou în Liga 1.


Echipa lui Gigi Mulțescu, care încă nu a debutat pe banca lui Dinamo, a efectuat azi o nouă serie de teste pentru coronavirus. Jucătorii care erau negativi și cei din staff au efectuat analizele la Săftica, iar cei pozitivi s-au testat separat, la o clinică. Acum, dinamoviștii așteaptă rezultatele testelor pentru a vedea când se pot relua antrenamentele. 


Chiar dacă toate rezultatele vor fi negative, cei de la Dinamo spun că încă nu pot juca, din cauza pauzei mari. „Câinii” au jucat ultimul meci pe 12 iulie, 1-1 cu Poli Iași, și de pe 22 iulie toți jucătorii sunt în izolare și echipa nu s-a antrenat. Astfel, oficialii echipei susțin că nu pot rezista ritmului de 7 meciuri în 21 de zile. În plus, „câinii” zic că o parte dintre juniori trebuie să joace și la Dinamo U19, în Liga Elitelor. Meciul cu UTA U19 e programat pe 1 august. 



LPF ar vrea să-i programeze cât mai curând, deși dinamoviștii solicită cel puțin încă o săptămână de antrenamente până la startul primului meci oficial. Dinamo este pe locul 7 în play-out, loc retrogradabil, dar speră într-o decizie favorabilă în Adunarea Generală de la LPF, dorind ca echipele să decidă ca niciun club să retrogradeze în acest sezon. 




sursa: gsp.ro

Comentarii