Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A REFUZAT DINAMO ÎN IARNĂ, IAR ACUM REGRETĂ




//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19425108/1/deian-sorescu.jpg



Ioan Mărginean, fostul preşedinte ale echipei Gaz Metan Mediaş, a spus că a fost ofertat de Dinamo în iarnă, când încă mai era în funcţie la echipa din play-off-ul Casa Liga 1. La vremea respectivă, campionatul îşi desfăşura sezonul regulat, iar Mărginean nici nu a vrut să audă de trecerea în Bucureşti.


Acum, după ce au apărut mai multe conflicte cu cei de la Gaz Metan, Mărginean spune că dacă ar putea ar da timpul înapoi şi ar accepta propunerea. 

 ”Eu puteam să ajung la Dinamo în iarnă. Dar cum era să las Mediaşul în iarnă, care se bătea la play-off cu Dinamo? Eram considerat trădător, dar acum îmi pare rău."


 "Dacă ai onoare, nu pleci. Am scos echipa din insolvenţă şi aştept să vină peţitorul s-o ia. Nu cred că aş fi fost organizator de competiţii la Dinamo. Erau problemele cu Prunea şi cred că domnul Negoiţă voia să nu mai fie război, că nu aduce nimic bun războiu.


Eu zic că a fost lipsă de comunicare la Dinamo. Dacă ai comunicare poţi compensa lipsa banului. Am vorbit cu Ţălnar zilele trecute şi i-am spus că trebuie să se coboare la nivelul jucătorilor şi să le spună că onoarea e importantă. Să-şi dea viaţa pe teren şi suporterii atunci te aplaudă.


Eu am fost un pălmaş, un muncitor, n-am fost talentat, mi-e ruşine de ce am jucat, dar dacă-ţi dai viaţa suporterii apreciază. Trebuie să avem o mentalitate serioasă, jucătorii să bage piciorul şi să plece la mai bine”, a declarat Mărginean pentru ProSport.





Comentarii