Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


S-a încheiat ședința dintre LPF și Bogdan Bălănescu!


S-a încheiat ședința dintre LPF și Bogdan Bălănescu!Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, și Bogdan Bălănescu, președintele lui Dinamo, au avut o ședință cu privire la situația în care se află, în prezent, Dinamo.

La Dinamo s-a format un adevărat focar de COVID-19, astfel că DSP a băgat întreg clubul în carantină.


Când ar putea să-și dispute Dinamo meciurile restante
ProSport a aflat ce decizii s-au luat la ședința dintre LPF și Bogdan Bălănescu! Întreg lotul de jucători al lui Dinamo urmează să fie retestat marți. În funcție de rezultate, se va discuta din nou cu DSP în privința ridicării carantinei în care a fost băgat clubul, raportat și la practica altor DSP-uri din țară.


LPF analizeaza inclusiv posibilitatea ca Dinamo să înceapă disputarea partidelor restante încă din acest week-end, dacă primesc acordul DSP. Oficialii lui Dinamo își doresc să joace și să își apere șansele de a rămâne în Liga 1 pe teren, dar cer variante realiste de disputare a jocurilor.


După venirea rezultatelor testelor pe care jucătorii lui Dinamo le vor efectua marți, oficialii formației din „Ștefan cel Mare” vor avea o nouă rundă de discuții cu LPF.
sursa: prosport.ro
sursa foto: gsp.ro

Comentarii