Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii-acționari vin cu o propunere

Fanii-acționari vin cu o propunere

Suporterii lui Dinamo din Peluza „Cătălin Hîldan” au publicat pe contul de Facebook o postare în care abordează mai multe aspecte ale situației generate de coronavirus în Liga 1. Fanii îi „urechează” pe arbitri, vorbesc despre cazul de COVID-19 de la Poli Iași și vin cu o propunere pentru oficialii Ligii 1.Pagina de Facebook a suporterilor a publicat mai multe imagini cu arbitrii partidei dintre Viitorul și Chindia Târgoviște, în frunte cu Istvan Kovacs, în timp ce aceștia se plimbau prin Constanța, aseară, înaintea meciului.


„Trebuie să spunem că nu avem nimic cu acești arbitri. Pe pagina noastră am mai spus că Istvan Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri din România și unul dintre puținii pe care rivalii din Berceni nu l-au putut îndoi. Din imagini se vede că este și singurul care nu întoarce capul după fuste scurte... Dar oamenii aceștia se expun. Poate că nimeni nu le-a atras atenția. Poate că toată atenția și toate tunurile sunt îndreptate spre jucătorii lui Dinamo și nimeni nu mai are ochi pentru neregulile din jur.


Arbitrii știu că trebuie să se deplaseze singuri către localitatea în care se desfășoară meciul la care au fost delegați. Măsura e DEGEABA, dacă dumnealor, odată ajunși în localitatea respectivă, stau în grup sau se plimbă prin mulțime, deși se știe că în rândul populației există un procent foarte mare de persoane contaminate. La ora aceasta, cei 4 conduc meciul Viitorul - Chindia. Nu am dat aceste imagini mai devreme, pentru a nu pune pe nimeni în încurcătură - Peluza „Cătălin Hîldan”


PCH: „Pe noi ne vânează toată lumea!”
În continuarea postării, suporterii și-au mutat focusul către situația de la Dinamo, unde 18 fotbaliști au fost infectați cu coronavirus, iar meciurile echipei continuă să fie amânate. Aceștia au ajuns la concluzia că jucătorii din „Ștefan cel Mare” s-ar fi putut infecta prin două moduri: prin contactul cu un arbitru depistat pozitiv (George Găman) sau de la jucătorii lui Viitorul, care înainte de a juca cu Dinamo au disputat un meci cu Petrolul Ploiești, echipă în rândul căreia au fost găsiți fotbaliști infectați.


Și acuză o conspirație. „Pe noi ne vânează toată lumea. «Jucătorii lui Dinamo sunt cei mai indisciplinați. De-aia au luat virusul». Știe țara asta cum arată intrarea în baza de antrenament a altor echipe din Liga 1? Nici aleile din Cotroceni nu au fost date la televizor mai mult și mai des ca aleile din baza de la Săftica. Intrarea și ieșirea din cantonamentul lui Dinamo sunt păzite de camere și cameramani mai mult decât punctul vamal prin care a intrat virusul în țară”.
La Dinamo testele se pot repeta după 5 zile. Așa ni s-a transmis. La Poli Iași de exemplu, Rodny Lopes Cabral e retestat LA INTERVAL DE CÂTEVA ORE, până iese NEGATIV - Peluza „Cătălin Hîldan”


Soluția propusă de fanii lui Dinamo


Fanii-acționari vin cu o propunere: ca fiecare club să fie monitorizat de aproape de membri ai DSP. 
„Nu e vorba doar de aplicarea în mod egal a regulilor pentru competiția fotbalistică. E VORBA ÎN PRIMUL RÂND DE SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, unor familii și mai departe, a întregii societăți. Dacă nu sunt bani, pentru a asigura această monitorizare, noi suntem dispuși să plătim pentru a acoperi cheltuiala în dreptul clubului nostru”, notează cei din PCH.

sursa: gsp.ro
Comentarii