Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






ANIVERSARE | Cel mai în vârstă campion olimpic al României, LEON ROTMAN, a împlinit astăzi 86 de ani!



Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, interior

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat



Cel mai în vârstă campion olimpic al României, LEON ROTMAN, a împlinit astăzi 86 de ani! La mulți ani, Papa Leon!
Este primul dublu campion olimpic al României (Melbourne 1956), la canoe simplu 1.000 m și 10.000 m. Este cel mai în vârstă laureat olimpic al nostru și, probabil, unul dintre puținii rămași în viață dintre campionii de la acea ediție a JO. LEON ROTMAN a împlinit astăzi 86 de ani, prilej de a-i ura ”La mulți ani cu sănătate!”.


Mai întâi, a practicat lupte greco-romane la AS Flacăra, Progresul și Tânărul Dinamovist. Mai apoi, a fost atras către lumea apei, unde a făcut cunoștință cu kaiacul și canoea. A rămas la canoe, unde a făcut istorie: trei medalii olimpice – două de aur în 1956 și una de bronz în 1960, 14 titluri naționale, 7 medalii de aur la Regata Snagov și alte 6 la regate internaționale.
”Papa Leon”, cum îi spun apropiații, are în continuare o viață activă: conduce mașina personală, are grijă de o căsuță la Voinești și își găsește timp întotdeauna să își povestească aventurile din lumea canoei.


► Tot astăzi o aniversăm și pe Mihaela PENEȘ, o altă legendă a CS Dinamo și a sportului românesc. Campioană olimpică în 1964 la Tokyo la aruncarea suliței (la numai 17 ani!!!) și vicecampioană olimpică în 1968 la Mexico City, Mihaela Peneș a împlinit 73 de ani. De asemenea îi dorim ”La mulți ani cu sănătate!”.




sursa: csdinamo

Comentarii