Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Hanca: "Ca parte din familia Dinamo, nici nu mă interesează cine vine investitor, dar să vină!"Hanca: "Ca parte din familia Dinamo, nici nu mă interesează cine vine investitor, dar să vină!"

- Cum a fost trecerea? 


- Eu, venind din România, mă simțeam răsfățat. Când jucam de la ora 17:00 acasă, eram ironic: „Ce, mă, jucăm de la ora asta?!". În Polonia, de voie, de nevoie, am jucat și la 12:30, și la 15:00. Și știi ce? E foarte frumos! Ce să mai aștept seara până la meci, să stau să mă consum? Dacă ai stadion fain, dacă ai fani, joci cu plăcere oricând. Și pe căldură, și pe zăpadă. Vezi, asta e, să ai și stadion! La Dinamo dacă dădeam gol și mă duceam la PCH să sărbătoresc reușita, până mă întorceam pe teren, la mijlocul gazonului, mă obosea drumul.- Hai că ai deschis subiectul Dinamo! Scapă de la retrogradare?

 
- În primul rând, eu nu văd nicio soluție ca acest campionat, cel puțin play-out-ul, să se încheie pe teren. Trebuie ca oamenii de la LPF, de la FRF, mai ales că sunt inteligenți, să găsească o soluție rapidă, care să împace pe toată lumea. Iar Dinamo de ce să fie obligată să joace cu juniorii?! Ce e asta?


- Vorbești ca un suporter. 


- Nu pricep cum un om în România face azi testul, e pozitiv, mai face alte două în câteva ore, apoi e numai negativ. Gică Hagi a zis bine că este nevoie de 18 formații în Liga 1, cred că toată lumea își dorește asta. Fotbalul era mai bun acum 10-15-20 de ani. Mie, unuia, îmi lipsește fotbalul cu gălăgie, cu spectatori în tribune.

- Crezi în investitorii spanioli? 

- Ca parte din familia Dinamo, eu considerându-mă parte din această comunitate, nici nu mă interesează cine vine, dar să vină! Să salveze echipa sezonul ăsta, să se facă stadion nou, să investească la club! Oricum, hai să-ți mai zic ceva: dacă Dinamo va retrogada, e ca Nike!

- Adică? 


- Și dacă se duce compania în cap, tot Nike va rămâne toată viața. E un brand. Spaniolii am înțeles că au potență financiară, eu cred că în două-trei sezoane Dinamo poate redeveni o forță.
"Românul trebuie să accepte concurența cu străinul care vine să joace în Liga 1. Eu știu cum e, când am luat-o de la zero în Polonia, nu mai eram Sergiu Hanca de la Dinamo. Am început la Cracovia ca un nimeni, într-o lume nouă, un român între străini, care voia să-și facă o viață bună" 


- Sergiu Hanca, mijlocaș MKS Cracovia 

"Micșorarea numărului de echipe din Liga 1 și aducerea de fotbaliști străini va scădea numărul de jucători români promovați, dar și calitatea fotbalului intern. Românul are calitate, dar are nevoie de condiții ca să progreseze" 


- Sergiu Hanca, mijlocaș MKS Cracovia
700 de mii de euro
este premiul luat de MKS Cracovia pentru câștigarea Cupei Poloniei
9 goluri și 9 assisturi
a reușit Hanca în 41 de meciuri în toate competițiile actualei ediții
sursa: gsp.ro


Comentarii