Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Hanca: "Ca parte din familia Dinamo, nici nu mă interesează cine vine investitor, dar să vină!"



Hanca: "Ca parte din familia Dinamo, nici nu mă interesează cine vine investitor, dar să vină!"

- Cum a fost trecerea? 


- Eu, venind din România, mă simțeam răsfățat. Când jucam de la ora 17:00 acasă, eram ironic: „Ce, mă, jucăm de la ora asta?!". În Polonia, de voie, de nevoie, am jucat și la 12:30, și la 15:00. Și știi ce? E foarte frumos! Ce să mai aștept seara până la meci, să stau să mă consum? Dacă ai stadion fain, dacă ai fani, joci cu plăcere oricând. Și pe căldură, și pe zăpadă. Vezi, asta e, să ai și stadion! La Dinamo dacă dădeam gol și mă duceam la PCH să sărbătoresc reușita, până mă întorceam pe teren, la mijlocul gazonului, mă obosea drumul.



- Hai că ai deschis subiectul Dinamo! Scapă de la retrogradare?

 
- În primul rând, eu nu văd nicio soluție ca acest campionat, cel puțin play-out-ul, să se încheie pe teren. Trebuie ca oamenii de la LPF, de la FRF, mai ales că sunt inteligenți, să găsească o soluție rapidă, care să împace pe toată lumea. Iar Dinamo de ce să fie obligată să joace cu juniorii?! Ce e asta?


- Vorbești ca un suporter. 


- Nu pricep cum un om în România face azi testul, e pozitiv, mai face alte două în câteva ore, apoi e numai negativ. Gică Hagi a zis bine că este nevoie de 18 formații în Liga 1, cred că toată lumea își dorește asta. Fotbalul era mai bun acum 10-15-20 de ani. Mie, unuia, îmi lipsește fotbalul cu gălăgie, cu spectatori în tribune.

- Crezi în investitorii spanioli? 

- Ca parte din familia Dinamo, eu considerându-mă parte din această comunitate, nici nu mă interesează cine vine, dar să vină! Să salveze echipa sezonul ăsta, să se facă stadion nou, să investească la club! Oricum, hai să-ți mai zic ceva: dacă Dinamo va retrogada, e ca Nike!

- Adică? 


- Și dacă se duce compania în cap, tot Nike va rămâne toată viața. E un brand. Spaniolii am înțeles că au potență financiară, eu cred că în două-trei sezoane Dinamo poate redeveni o forță.
"Românul trebuie să accepte concurența cu străinul care vine să joace în Liga 1. Eu știu cum e, când am luat-o de la zero în Polonia, nu mai eram Sergiu Hanca de la Dinamo. Am început la Cracovia ca un nimeni, într-o lume nouă, un român între străini, care voia să-și facă o viață bună" 


- Sergiu Hanca, mijlocaș MKS Cracovia 

"Micșorarea numărului de echipe din Liga 1 și aducerea de fotbaliști străini va scădea numărul de jucători români promovați, dar și calitatea fotbalului intern. Românul are calitate, dar are nevoie de condiții ca să progreseze" 


- Sergiu Hanca, mijlocaș MKS Cracovia
700 de mii de euro
este premiul luat de MKS Cracovia pentru câștigarea Cupei Poloniei
9 goluri și 9 assisturi
a reușit Hanca în 41 de meciuri în toate competițiile actualei ediții




sursa: gsp.ro


Comentarii