Post Top Ad


Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad”Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad” dinamo, steaua, fcsb, radio dinamo, dinamovistii, doar dinamo, iubim dinamoDinamo a pierdut și recursul făcut în „cazul Andrei Vlad”, iar fanii sunt gata să meargă la TAS. 

După ce FRF a decis că Andrei Vlad a avut drept de joc în turul semifinalei Cupei României, Dinamo - FCSB 0-3, „câinii” au atacat decizia. Azi, Comisia de Recurs a respins apelul făcut de Dinamo!
Cu toate acestea, „câinii” nu renunță! Fanii-acționari sunt gata să meargă la TAS. Dinamoviștii se vor pregăti și vor contacta avocații pentru a duce procesul la Tribunalul Sportiv de la Laussane, în speranța că vor avea câștig de cauză în Elveția.
Tot fanii vor fi cei care vor strânge banii pentru proces. Din informațiile Gazetei Sporturilor, furnizate de câțiva avocați sportivi din țară și din străinătate, prețul variază între 20.000 și 45.000 de euro!

 Ce spune ROAF 


Regulament de organizare a Cupei României, articolul 30, punctul 5, spune că „Începând cu faza 16-imilor, un fotbalist care acumulează două cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendare pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României".


 Ce spune Regulamentul Disciplinar 
Potrivit articolului 40, punctul 2, chestiunea este interpretativă. 


„Cartonașele galbene primite în prima fază a competiţiei, până în optimile de finală ale Cupei României, nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei".
Finala Cupei României se va disputa pe 22 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, între FCSB și Sepsi Sfântu-Gheorghe.
sursa: gsp.roComentarii