Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad”



Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad” dinamo, steaua, fcsb, radio dinamo, dinamovistii, doar dinamo, iubim dinamo



Dinamo a pierdut și recursul făcut în „cazul Andrei Vlad”, iar fanii sunt gata să meargă la TAS. 

După ce FRF a decis că Andrei Vlad a avut drept de joc în turul semifinalei Cupei României, Dinamo - FCSB 0-3, „câinii” au atacat decizia. Azi, Comisia de Recurs a respins apelul făcut de Dinamo!
Cu toate acestea, „câinii” nu renunță! Fanii-acționari sunt gata să meargă la TAS. Dinamoviștii se vor pregăti și vor contacta avocații pentru a duce procesul la Tribunalul Sportiv de la Laussane, în speranța că vor avea câștig de cauză în Elveția.
Tot fanii vor fi cei care vor strânge banii pentru proces. Din informațiile Gazetei Sporturilor, furnizate de câțiva avocați sportivi din țară și din străinătate, prețul variază între 20.000 și 45.000 de euro!

 Ce spune ROAF 


Regulament de organizare a Cupei României, articolul 30, punctul 5, spune că „Începând cu faza 16-imilor, un fotbalist care acumulează două cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendare pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României".


 Ce spune Regulamentul Disciplinar 
Potrivit articolului 40, punctul 2, chestiunea este interpretativă. 


„Cartonașele galbene primite în prima fază a competiţiei, până în optimile de finală ale Cupei României, nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei".
Finala Cupei României se va disputa pe 22 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, între FCSB și Sepsi Sfântu-Gheorghe.




sursa: gsp.ro



Comentarii