Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Uhrin cere intervenția FRF și LPF pentru ca Dinamo să nu retrogradeze
Uhrin cere intervenția FRF și LPF pentru ca Dinamo să nu retrogradezeDusan Uhrin este antrenor la Gaz Metan Mediaș, dar a rămas fanul lui Dinamo. Cehul vrea ca Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă să ia o decizie în urma căreia Dinamo să rămână în Liga 1, pe fondul situației speciale generate de pandemia de coronavirus.


Penultima clasată în play-out-ul Ligii 1, Dinamo strânge patru meciuri restante, din cauza focarului de coronavirus de la echipă. ‘Câinii roșii’ au depistat 21 de cazuri pozitive.

Dinamo s-a despărțit de Dusan Uhrin (52 de ani) la începutul lunii martie. 7 luni a rezistat cehul la conducerea tehnică a dinamoviștilor, din 13 august 2019.


“Sper ca FRF și LPF să ia o decizie în urma căreia să nu retrogradeze Dinamo și sper ca cei de acolo să își rezolve toate problemele“, a spus Dusan Uhrin, la finalul partidei Gaz Metan Mediaș – FCSB.

sursa foto: gsp.ro

Comentarii