Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






ULTIMA ORA | Dinamo înregistrează alte trei cazuri de coronavirus!





Dinamo înregistrează alte trei cazuri de coronavirus


Dinamo înregistrează azi trei noi cazuri de coronavirus, numărul total ajungând la 14. De data aceasta, doi oameni din staff-ul tehnic și unul din staff-ul administrativ ar fi persoanele infectate cu noul virus. 


Chiar dacă niciun jucător nu a mai fost depistat pozitiv, coronavirusul continuă să creeze bătăi cap la Dinamo. Astfel, o persoană din staff-ul administrativ și alți doi oamenii din staff-ul tehnic, care se ocupă de partea de mental-coaching, au fost depsistați pozitiv cu COVID-19. Cei din urmă susțin că n-au interacțioant cu jucătorii infectați în toată această perioadă. 

Astăzi, jucătorii dinamoviști care au ieșit negativ la ultimele testări s-au reunit la Săftica pentru o nouă rundă de teste. Aceștia au efectuat azi un nou set de teste și urmează să primească răspunsul.


Cine are COVID-19 la Dinamo:

Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
Ștefan Fara (19 ani, portar)
Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)
Mattia Montini (28 de ani, atacant)
Un maseur al clubului
O persoană din staff-ul tehnic
O persoană din staff-ul administrativ




sursa: gsp.ro





Comentarii