Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii „câinilor” au emis un nou comunicat în care reproșează faptul că se judecă diferit situația de la DinamoFanii „câinilor” au emis un nou comunicat în care reproșează faptul că se judecă diferit situația de la DinamoSuporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București”, devenți acționari la echipă în acest an, continuă să fie extremi de vocali cu privire la situația delicată în care se află echipa lor favorită, pe care LPF n-o mai programează în play-out din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din lot. 


Fanii „câinilor” au emis un nou comunicat dur, în care reproșează Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și Direcțiilor de Sănătate Publică, faptul că judecă diferit situația de la Dinamo, în dublu-standard față de aceleași probleme apărute la alte echipe din Liga 1. 


Totodată, reprezentanții proiectului „DDB” au ținut să-și manifeste aprecierea față de Ilie Dumitrescu, cel care s-a solidarizat cu roș-albii într-o emisiune de la Digi Sport: „Trebuia să stea și Iașiul 5 zile, cum a stat și Dinamo. De ce Iașiul joacă a doua zi?”, a spus recent „Mister”. 


Comunicatul PCH:


Din fair-play sau dintr-un spirit al dreptății, rivalii și oamenii neutri ne iau apărarea, în timp ce din partea clubului nu e nimeni care să apere Dinamo. Nu e prima dată când Ilie Dumitrescu se comportă ca un domn când vine vorba de Dinamo. Respect! 


Magazionerul lui Dinamo a stat DEGEABA două săptămâni în spital, după UN SINGUR TEST care a fost greșit. Omul era perfect sănătos. Cineva îi lăsa mâncare și apă la ușă. La două trei zile, primea câte o pastilă, fără nicio explicație. I-au luat sânge pentru analize și a rezultat că e sănătos. Dar tot nu i-au dat drumul. După o săptămână, i-au mai făcut un test care era negativ. În tot acest timp, s-a simțit ca la penitenciar și a trăit cu teama că se va infecta chiar în spital, fie cu covid fie cu alt virus. 
Iată ce ne spunea omul nostru în timp ce era în spital:  «Mi-e teamă că iau ceva de la cel cu care m-au pus în cameră, care tot tușește.» În același timp, tot lotul lui Dinamo A RĂMAS IZOLAT ÎN CASĂ, pierzând forma fizică.


(...) La Arad, am înțeles că relaxarea regulilor ține de simpatia autorităților locale pentru echipa comunității. De-o parte și de cealaltă a gardului stadionului, suporterii au făcut spectacol. Erau prezenți și copii, care în mod sigur nu făceau parte dintre organizatori sau dintre sponsori. Nu e vorba de suporteri (mai ales că sunt în alb și roșu) ci e vorba că în România legea se aplică după chef, IAR ÎNTRE LEGE ȘI TOCMEALĂ NU EXISTĂ NICIUN GARD DE DESPĂRȚIRE.


Dincolo de miracolul de la Cluj, cu 26 de vindecări din 26, boala persistă... Pentru că în România aplicarea legilor după ureche este BOALĂ LUNGĂ” - Comunicat PCH

sursa: gsp.ro

Comentarii