Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii „câinilor” au emis un nou comunicat în care reproșează faptul că se judecă diferit situația de la Dinamo



Fanii „câinilor” au emis un nou comunicat în care reproșează faptul că se judecă diferit situația de la Dinamo



Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București”, devenți acționari la echipă în acest an, continuă să fie extremi de vocali cu privire la situația delicată în care se află echipa lor favorită, pe care LPF n-o mai programează în play-out din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din lot. 


Fanii „câinilor” au emis un nou comunicat dur, în care reproșează Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și Direcțiilor de Sănătate Publică, faptul că judecă diferit situația de la Dinamo, în dublu-standard față de aceleași probleme apărute la alte echipe din Liga 1. 


Totodată, reprezentanții proiectului „DDB” au ținut să-și manifeste aprecierea față de Ilie Dumitrescu, cel care s-a solidarizat cu roș-albii într-o emisiune de la Digi Sport: „Trebuia să stea și Iașiul 5 zile, cum a stat și Dinamo. De ce Iașiul joacă a doua zi?”, a spus recent „Mister”. 


Comunicatul PCH:


Din fair-play sau dintr-un spirit al dreptății, rivalii și oamenii neutri ne iau apărarea, în timp ce din partea clubului nu e nimeni care să apere Dinamo. Nu e prima dată când Ilie Dumitrescu se comportă ca un domn când vine vorba de Dinamo. Respect! 


Magazionerul lui Dinamo a stat DEGEABA două săptămâni în spital, după UN SINGUR TEST care a fost greșit. Omul era perfect sănătos. Cineva îi lăsa mâncare și apă la ușă. La două trei zile, primea câte o pastilă, fără nicio explicație. I-au luat sânge pentru analize și a rezultat că e sănătos. Dar tot nu i-au dat drumul. După o săptămână, i-au mai făcut un test care era negativ. În tot acest timp, s-a simțit ca la penitenciar și a trăit cu teama că se va infecta chiar în spital, fie cu covid fie cu alt virus. 
Iată ce ne spunea omul nostru în timp ce era în spital:  «Mi-e teamă că iau ceva de la cel cu care m-au pus în cameră, care tot tușește.» În același timp, tot lotul lui Dinamo A RĂMAS IZOLAT ÎN CASĂ, pierzând forma fizică.


(...) La Arad, am înțeles că relaxarea regulilor ține de simpatia autorităților locale pentru echipa comunității. De-o parte și de cealaltă a gardului stadionului, suporterii au făcut spectacol. Erau prezenți și copii, care în mod sigur nu făceau parte dintre organizatori sau dintre sponsori. Nu e vorba de suporteri (mai ales că sunt în alb și roșu) ci e vorba că în România legea se aplică după chef, IAR ÎNTRE LEGE ȘI TOCMEALĂ NU EXISTĂ NICIUN GARD DE DESPĂRȚIRE.


Dincolo de miracolul de la Cluj, cu 26 de vindecări din 26, boala persistă... Pentru că în România aplicarea legilor după ureche este BOALĂ LUNGĂ” - Comunicat PCH





sursa: gsp.ro

Comentarii