Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


ANIVERSARE | LA MULȚI ANI, Mircea Lucescu!ANIVERSARE | LA MULȚI ANI, Mircea Lucescu!Legendarul antrenor român împlinește astăzi 75 de ani, prilej pentru a-i transmite multă sănătate și cele mai frumoase gânduri din partea tuturor dinamoviștilor.


Născut pe 29 iulie 1945, în București, Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo în 1963 și a câștigat, în tricoul alb-roșu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) și Cupa României (1968).


Pe banca echipei din Ștefan cel Mare, Mircea Lucescu a câștigat titlul de campion național și Cupa României, ambele în 1990.
Cu Mircea Lucescu la conducerea tehnică a echipei, Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor (1989) și în semifinalele Cupei Cupelor (1990).
Să ne trăiești, Mircea Lucescu!sursa foto: gsp.ro

Comentarii