Post Top Ad


Starea unui dinamovist nu este deloc bună: "Are dureri de cap şi îl doare carnea" 😓    

Mihai Popescu, în meciul Dinamo - Universitatea Craiova / Foto: Sport PicturesVineri seară şi azi, alţi patru jucători de la Dinamo au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Astfel, numărul cazurilor de la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la 10, situaţie fără precedent în sportul de la noi!


Dincolo de problemele echipei, sunt jucători care nu s-au simţit bine, iar acest lucru este cel mai grav. Joi, portarul Fara şi mijlocaşul Răuţă au fost internaţi la Spitalul Victor Babeş pentru că acuzau probleme.


Dinamovistul Andrei Sin are dureri de cap şi îl doare carnea
Iar Andrei Sin, 28 de ani, care a mers la spital din proprie iniţiativă vineri seară, se află şi el internat, iar starea sa pare cea mai rea. "Are dureri de cap şi îl doare carnea, dar a intrat imediat pe tratament şi evoluţia este pozitivă", a confirmat pentru Digi Sport o sursă care cunoaşte detaliile.


Dinamo trebuia să dispute joi restanţa din etapa a 3-a cu Chindia Târgovişte, iar în acest week-end era programat jocul din etapa a 10, împotriva aceleiaşi echipe. Ambele jocuri sunt amânate de către LPF.

Cei 10 jucători de la Dinamo depistați pozitiv cu COVID-19
Mihai Popescu
Ricardo Grigore
Filip Mrzljak
Alexandru Răuță
Vali Lazăr
Ștefan Fara
Andrei Sin
Diego Fabbrini
Dan Tălmaciu
Sașa Mitrovic


Situaţia în clasament pentru Dinamo, care mai are şi meciul cu Hermannstadt amânat, este una foarte proastă.


Vineri au ajuns la Bucureşti reprezentanţii oamenilor de afaceri spanioli care vor să cumpere Dinamo şi s-au întâlnit inclusiv cu ministrul de interne, Marcel Vela, dinamovist declarat.
Comentarii