Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dinamo n-a renunțat în „cazul Andrei Vlad”!



Fanii lui Dinamo strâng bani pentru salvarea clubului


Dinamoviștii spun că nu vor renunța la a-și găsi dreptatea în „cazul Andrei Vlad”, strâng bani pentru Tribunalul de la Lausanne - între 20.000 și 45.000 de euro.

Dinamo nu renunță la ideea de a-și găsi dreptatea în „cazul Andrei Vlad", deși e clar că nu va juca finala Cupei României, programată miercuri, 22 iulie, la Ploiești, unde vor evolua FCSB și Sepsi. Împinși de la spate de suporteri, roș-albii așteaptă ca astazi să se judece speța la Comisia de Recurs a FRF, după rezultatul negativ și nejudecat pe fond al Comisiei de Disciplină. 


Fanii le cer conducătorilor și celor din board-ul DDB să împingă cazul la TAS, considerând că nu au cum pierde acolo. Dorind o victorie de palmares, care s-ar putea lăsa cu solicitarea de daune FRF!

„Taxele se achită în franci elvețieni. Și se diferențiază dacă partea ce solicită judecata va dori ca unul sau trei arbitri TAS să se ocupe de speță. Apoi, se calculează taxele, care nu sunt fixe. La un arbitru este aproximativ 20.000 de euro. La trei, costurile sunt de aproximativ 45.000. Sunt și cazuri complicate, unde arbitrii se așteaptă să lucreze mult. La TAS se ajunge dacă pierzi la comisiile naționale. Partea care depune cererea de recurs la TAS plătește taxele”, a explicat un avocat român stabilit în Germania.

615 mii de euro
au adunat deja cei din programul DDB, mai mult din trei sferturi din sumă fiind deja virată clubului sub formă de creditare.





sursa: gsp.ro

Comentarii