Post Top Ad


Dinamo n-a renunțat în „cazul Andrei Vlad”!Fanii lui Dinamo strâng bani pentru salvarea clubului


Dinamoviștii spun că nu vor renunța la a-și găsi dreptatea în „cazul Andrei Vlad”, strâng bani pentru Tribunalul de la Lausanne - între 20.000 și 45.000 de euro.

Dinamo nu renunță la ideea de a-și găsi dreptatea în „cazul Andrei Vlad", deși e clar că nu va juca finala Cupei României, programată miercuri, 22 iulie, la Ploiești, unde vor evolua FCSB și Sepsi. Împinși de la spate de suporteri, roș-albii așteaptă ca astazi să se judece speța la Comisia de Recurs a FRF, după rezultatul negativ și nejudecat pe fond al Comisiei de Disciplină. 


Fanii le cer conducătorilor și celor din board-ul DDB să împingă cazul la TAS, considerând că nu au cum pierde acolo. Dorind o victorie de palmares, care s-ar putea lăsa cu solicitarea de daune FRF!

„Taxele se achită în franci elvețieni. Și se diferențiază dacă partea ce solicită judecata va dori ca unul sau trei arbitri TAS să se ocupe de speță. Apoi, se calculează taxele, care nu sunt fixe. La un arbitru este aproximativ 20.000 de euro. La trei, costurile sunt de aproximativ 45.000. Sunt și cazuri complicate, unde arbitrii se așteaptă să lucreze mult. La TAS se ajunge dacă pierzi la comisiile naționale. Partea care depune cererea de recurs la TAS plătește taxele”, a explicat un avocat român stabilit în Germania.

615 mii de euro
au adunat deja cei din programul DDB, mai mult din trei sferturi din sumă fiind deja virată clubului sub formă de creditare.

sursa: gsp.ro

Comentarii