Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Hagi: "Felicitari PCH pentru comunicatul pe care l-au facut"Hagi: "Felicitari PCH pentru comunicatul pe care l-au facut""Felicitari PCH pentru comunicatul pe care l-au facut. Au facut o chestie incredibila si trebuie sa-i felicitam. Stiti gandul meu, eu vreau 18 echipe. Cand au fost 18, Romania a fost puternica, a facut performanta. Ii felicit pe cei de la Dinamo, care au facut un comunicat extraordinar. Respect lucrurile care cred ca sunt importante, respect performanta, lupta pe teren. Imi place asta, de aia spun, ii felicit, bravo lor! Sistemul cu 18 echipe e ideal! Avem 20 de milioane de oameni, avem judete de traditie, echipe mari."

Comentarii

  1. nu am sa intelg niciodata de ce se ocupa dsp ilfov de echipa dinamo ca ar trebui sa se ocupe dsp bucuresti ca echipa e din bocuresti sau sia bagat coada acolo ciobanul ca el e din ilfovsi vrea sai distruga pe dinamo ca mereu iau facut feste si de multe ori lea stat in cale si asta nui mai convine ciobanului care mai mereu intra si latra numai prostii de dinamo la postul si prosti pe care el ii plateste de la digi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu