Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Jucătorii lui Dinamo, vindecați?




Jucătorii lui Dinamo, vindecați?

Dinamo, unul dintre cluburile cele mai afectate de pandemia de coronavirus, primește și vești bune. Vali Lazăr s-ar număra printre jucătorii care au scăpat de acest virus.

Mijlocașul de bandă nu a așteptat pentru a face testele odată cu echipa și s-a testat separat, suportând singur cheltuielile. Se pare că rezultatul testului a fost negativ, susține ProSport.

Jucătorii lui Dinamo, vindecați?


Mai mult, se pare că, pe lângă Vali Lazăr, ar fi și alți jucători din lotul ”câinilor” testați negativ, după ce la testele anterioare au fost pozitivi.


Vestea vine după ce CFR Cluj, un alt club afectat serios de pandemie, a anunțat că jucătorii au fost testați negativ.

Dinamo a jucat cele mai puține meciuri în play-out (șapte), și este pe locul 13, cu 21 de puncte, la șapte puncte distanță de salvarea de la retrogradare.



sursa foto: impact.ro
sursa: digisport.ro


Comentarii