Post Top Ad


Mircea Lucescu vine cu propunerea care salvează DinamoMircea Lucescu vine cu propunerea care salvează Dinamo
Mircea Lucescu a comentat situația din Liga 1 și cere o schimbare a formatului competiției din sezonul viitor.
Antrenorul vrea ca nicio echipă să nu retrogradeze, iar din sezonul viitor să fie 18 echipe în Liga 1, urmând a promova primele patru clasate din Liga 2 (în acest moment: UTA, Turris, FC Argeș și Petrolul). 


„Decizia trebuie să fie foarte bine gândită pentru că e un lucru complicat. În situațiile dificile se iau măsuri speciale și ar fi momentul să nu se mai țină cont de regulament și să se treacă la un campionat de 18 echipe."


" Trebuie să rămână toate cele 14 echipe din Liga 1 și să vină 4 echipe din Liga 2. S-ar face 18 echipe. "


"Autoritățile locale pot ajuta echipele de fotbal. În plus, există și niște posibilități oferite de televiziuni. Se poate ține o echipă de fotbal. S-au făcut stadioane noi și e nevoie de echipe care să fie la nivelul acelor stadioane. Trebuie să avem un campionat mai puternic. E momentul pentru o astfel de decizie! Și televiziunile ar fi interesate pentru că ar avea o masă de suporteri care acum nu sunt interesate de Liga 1. 


Playoff-ul să se joace până la final, iar ce e jos să se înghețe și să le permită echipelor să se refacă. Țara e mare și cred ca ar fi un lucru foarte bun să ajungem la 18 echipe. Nu eu decid! E o propunere”, a declarat Mircea Lucescu la Digi 24.
sursa: gsp.roComentarii