Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Lucescu vine cu propunerea care salvează Dinamo



Mircea Lucescu vine cu propunerea care salvează Dinamo




Mircea Lucescu a comentat situația din Liga 1 și cere o schimbare a formatului competiției din sezonul viitor.
Antrenorul vrea ca nicio echipă să nu retrogradeze, iar din sezonul viitor să fie 18 echipe în Liga 1, urmând a promova primele patru clasate din Liga 2 (în acest moment: UTA, Turris, FC Argeș și Petrolul). 


„Decizia trebuie să fie foarte bine gândită pentru că e un lucru complicat. În situațiile dificile se iau măsuri speciale și ar fi momentul să nu se mai țină cont de regulament și să se treacă la un campionat de 18 echipe."


" Trebuie să rămână toate cele 14 echipe din Liga 1 și să vină 4 echipe din Liga 2. S-ar face 18 echipe. "


"Autoritățile locale pot ajuta echipele de fotbal. În plus, există și niște posibilități oferite de televiziuni. Se poate ține o echipă de fotbal. S-au făcut stadioane noi și e nevoie de echipe care să fie la nivelul acelor stadioane. Trebuie să avem un campionat mai puternic. E momentul pentru o astfel de decizie! Și televiziunile ar fi interesate pentru că ar avea o masă de suporteri care acum nu sunt interesate de Liga 1. 


Playoff-ul să se joace până la final, iar ce e jos să se înghețe și să le permită echipelor să se refacă. Țara e mare și cred ca ar fi un lucru foarte bun să ajungem la 18 echipe. Nu eu decid! E o propunere”, a declarat Mircea Lucescu la Digi 24.




sursa: gsp.ro



Comentarii